Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Oudenrijn Vitesse Arnhem
Normal Tactiek Aanvallend
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 36.2
unsatisfactory Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Koeman passt de bal met de wreef. Adriaanse probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dirksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Opasek passt de bal met de wreef. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata met een sublieme pass. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:1

6e minuut.
Oğuzata rent richting de bal. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal met de wreef. Smoliński rent richting de bal. Smoliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Radwan probeert naar een medespeler te passen. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński probeert naar een medespeler te passen. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... Veldwijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński probeert naar een medespeler te passen. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:2

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veldwijk met een harde bal richting middenveld. Rosseto kopt de bal weg. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:3

21e minuut.
Oğuzata speelt de bal door. Klungelig pakt van den Velden de bal. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... Veldwijk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:4

23e minuut.
Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata passt de bal in één keer door. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński haalt uit met een fantastische trap. Veldwijk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:5

26e minuut.
Smoliński rent richting de bal. Suvrijn verovert de bal door een tackle van achteren. Suvrijn met een sublieme pass. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... Veldwijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Napier met een snelle inworp. Rosseto speelt de bal door. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap. van den Velden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:6

33e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal in één keer door. Rosseto heeft problemen om de bal te vangen. Rosseto geeft de bal voor. Klungelig pakt van den Velden de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:7

38e minuut.
van den Velden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adriaanse is nu in balbezit. Opasek met een sublieme pass. Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:8

43e minuut.
Klungelig pakt Rosseto de bal. Rosseto passt de bal in één keer door. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Oudenrijn 85%, Vitesse Arnhem 15%.
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:8

47e minuut.
Suvrijn is nu in balbezit. Napier verovert de bal door een tackle van achteren. Rosseto geeft een lange en hoge pass. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński haalt uit met een fantastische trap. Veldwijk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
van den Velden geeft een hoge lob. Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto geeft een lange en hoge pass. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Oğuzata heeft problemen om de bal te vangen. van den Velden onderschept slim de pass. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata geeft een lange en hoge pass. Smoliński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft een hoge lob. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński schiet op doel. Veldwijk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:9

63e minuut.
Oğuzata is nu in balbezit. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Smoliński geeft een hoge lob. Dirksen kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teodorovici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Smoliński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rosseto speelt de bal door. Daar is Napier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napier geeft de bal voor. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... Veldwijk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Opasek verovert de bal door een tackle van achteren. Opasek probeert naar een medespeler te passen. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata schiet op doel. Veldwijk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:10

78e minuut.
Oğuzata schiet op doel. van den Velden geeft een lange en hoge pass. Rosseto kopt de bal weg. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Smoliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto speelt de bal door. Smoliński heeft problemen om de bal te vangen. Smoliński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:11

88e minuut.
Dirksen kopt de bal weg. Groot heeft problemen om de bal te vangen. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Oudenrijn 83%, Vitesse Arnhem 17%.
HFC Oudenrijn - Vitesse Arnhem 0:12