Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Cliffeinde Ecko Utd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Wattamaleo met een sublieme pass. Tebak is nu in balbezit. van Hoogdalem rent richting de bal. Tebak onderschept slim de pass. Tebak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - Ecko Utd 1:0

6e minuut.
Straalman is nu in balbezit. Wattamaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Wattamaleo met een sublieme pass. Tebak is nu in balbezit. Tebak schiet op doel. Rigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - Ecko Utd 2:0

16e minuut.
van Noord probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel probeert de bal aan de voet te houden. Tebak rent richting de bal. Wattamaleo is nu in balbezit. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - Ecko Utd 3:0

23e minuut.
Uneken is nu in balbezit. Uneken geeft de bal voor. van Noord bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - Ecko Utd 3:1

26e minuut.
van der Luer rent richting de bal. van der Luer geeft een hoge lob. Daar is Voet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - Ecko Utd 3:2

44e minuut.
Thomée met een sublieme pass. Wattamaleo is nu in balbezit. Wattamaleo passt de bal met de wreef. Tebak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cliffeinde 45%, Ecko Utd 55%.
SC Cliffeinde - Ecko Utd 3:2

50e minuut.
Thomée probeert naar een medespeler te passen. Straalman heeft problemen om de bal te vangen. Wattamaleo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wattamaleo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wattamaleo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Daar is van der Luer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groeneveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Groeneveld met een sublieme pass. Tebak is nu in balbezit. Tebak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - Ecko Utd 4:2

55e minuut.
van Schijndel rent richting de bal. Voet geeft een lange en hoge pass. Osman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tebak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - Ecko Utd 5:2

69e minuut.
Straalman passt de bal met de wreef. Rutjes bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel geeft een hoge lob. Witteveen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
van der Kuil speelt de bal door. van der Wiel rent richting de bal. Tebak rent richting de bal. Tebak haalt uit met een fantastische trap. Rigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - Ecko Utd 6:2

81e minuut.
Rigo trapt de bal weg van het doel. van Noord kopt de bal weg. Straalman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebak onderschept slim de pass. Tebak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cliffeinde 37%, Ecko Utd 63%.
SC Cliffeinde - Ecko Utd 6:2