Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zaantrappers Ecko Utd
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 14.2
average Schieten poor
excellent Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Šubarić passt de bal zonder na te denken. Oyuga rent richting de bal. Oyuga speelt de bal door. Duković bereikt de bal nog maar net als eerste. Duković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 1:0

12e minuut.
Osman is nu in balbezit. Doodeman verovert de bal door een tackle van achteren. Doodeman geeft een lange en hoge pass. Duković bereikt de bal nog maar net als eerste. Duković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 2:0

15e minuut.
van der Luer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Treijtel begaat een overtreding. Albístegui raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Albístegui kan niet meer verder spelen. Moresco komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Oyuga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šubarić de bal. Šubarić speelt de bal door. Duković bereikt de bal nog maar net als eerste. Duković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 3:0

18e minuut.
Rigo met een harde bal richting middenveld. Wiltos kopt de bal weg. Daar is Duković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 4:0

20e minuut.
Nuninga heeft problemen om de bal te vangen. Doodeman verovert de bal door een tackle van achteren. Doodeman passt de bal in één keer door. Oyuga is nu in balbezit. Oyuga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wiltos speelt de bal door. Duković rent richting de bal. Duković passt de bal zonder na te denken. Doodeman rent richting de bal. Doodeman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 5:0

37e minuut.
Treijtel heeft problemen om de bal te vangen. Treijtel speelt de bal door. Duković is nu in balbezit. Duković geeft de bal voor. Doodeman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Doodeman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Treijtel de bal. Duković rent richting de bal. Duković schiet op doel. Treijtel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 6:0

43e minuut.
Dalan met een snelle inworp. Moresco rent richting de bal. Moresco met een sublieme pass. Doodeman is nu in balbezit. Doodeman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaantrappers 15%, Ecko Utd 85%.
FC Zaantrappers - Ecko Utd 7:0

50e minuut.
Doodeman heeft problemen om de bal te vangen. Wiltos is nu in balbezit. Wiltos passt de bal in één keer door. Duković is nu in balbezit. Duković schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Duković rent richting de bal. Duković passt de bal zonder na te denken. Doodeman is nu in balbezit. Doodeman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Osman de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oyuga neemt de hoekschop. Duković krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wiltos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltos passt de bal zonder na te denken. Oyuga heeft problemen om de bal te vangen. Oyuga geeft een lange en hoge pass. Duković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 8:0

59e minuut.
Duković onderschept slim de pass. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Duković verovert de bal door een tackle van achteren. Duković draait met de bal, schiet en ... Rigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 9:0

62e minuut.
Wiltos kan de bal niet met de borst controleren. Wiltos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Treijtel de bal. Duković bereikt de bal nog maar net als eerste. Duković schiet op doel. Rigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Luckassen met een sublieme pass. Bach geeft de bal voor. Moresco rent richting de bal. Moresco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Wiltos kopt de bal weg. van der Wiel heeft problemen om de bal te vangen. Duković bereikt de bal nog maar net als eerste. Duković draait met de bal, schiet en ... Rigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 10:0

77e minuut.
Oyuga passt de bal met de wreef. Duković rent richting de bal. Duković passt de bal in één keer door. Doodeman is nu in balbezit. Doodeman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 11:0

78e minuut.
Nuninga onderschept slim de pass. Šubarić probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Musílek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wiltos geeft de bal voor. van der Wiel rent richting de bal. Duković onderschept slim de pass. Duković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 12:0

89e minuut.
Rigo met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Wiltos de bal. Wiltos speelt de bal door. Moresco rent richting de bal. Moresco geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Ecko Utd 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaantrappers 14%, Ecko Utd 86%.
FC Zaantrappers - Ecko Utd 13:0