Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:49
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: Tatra Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29586
SK Tatra Smíchov FC Starobrno Warriors
Invalidovna 001 Tactiek T02 (4-1-3-2)
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 63.1
formidable Schieten solid
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Klungelig pakt Gnecco de bal. Rutte rent richting de bal. Havlovec rent richting de bal. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec schiet op doel. Russi bokst de bal weg.

6e minuut.
Grummich probeert naar een medespeler te passen. Rutte geeft een hoge lob. Humpolec rent richting de bal. Humpolec schiet op doel. Russi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

7e minuut.
Beránek is nu in balbezit. Beránek passt de bal zonder na te denken. Turek rent richting de bal. Turek geeft de bal voor. Humpolec maakt een snoekduik en kopt de bal. Russi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Turek geeft een lange en hoge pass. Jurat is nu in balbezit. Havlovec maakt een afschuwelijke overtreding. Havlovec krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Siemieniuk de bal. Siemieniuk speelt de bal door. Gnecco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnecco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - FC Starobrno Warriors 0:1

27e minuut.
Pondeljak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pěnkava rent richting de bal. Pěnkava met een sublieme pass. Pondeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pondeljak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turek met de inworp. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. Russi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Beránek passt de bal met de wreef. Turek is nu in balbezit. Turek passt de bal met de wreef. Humpolec rent richting de bal. Humpolec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Russi trapt de bal weg. Rutte heeft problemen om de bal te vangen. Pondeljak probeert naar een medespeler te passen. Gnecco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnecco haalt uit met een fantastische trap. Vlček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 51%, FC Starobrno Warriors 49%.
SK Tatra Smíchov - FC Starobrno Warriors 0:1

46e minuut.
Janíček komt het veld opgelopen. Muto komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Turek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Humpolec de bal. Bögli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bögli krijgt een gele kaart. Humpolec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Humpolec zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Janíček probeert naar een medespeler te passen. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek geeft een hoge lob. Humpolec krijgt zijn hoofd ertegen. Russi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - FC Starobrno Warriors 1:1

62e minuut.
Grummich onderschept slim de pass. Grummich speelt de bal door. Siekiera is nu in balbezit. Humpolec onderschept slim de pass. Humpolec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pajęcki met een sublieme pass. Daar is Grummich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grummich geeft de bal voor. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Siekiera onderschept slim de pass. Beránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beránek met een sublieme pass. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Jurat de bal. Humpolec rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Prostředník verovert de bal door een tackle van achteren. Beránek is nu in balbezit. Pěnkava begaat een overtreding. Pěnkava krijgt een gele kaart. Beránek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janíček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto schiet op doel. Russi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - FC Starobrno Warriors 2:1

84e minuut.
Prostředník onderschept slim de pass. Pěnkava probeert naar een medespeler te passen. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - FC Starobrno Warriors 2:2

90e minuut.
Pondeljak rent richting de bal. Pondeljak geeft de bal voor. Gnecco is nu in balbezit. Gnecco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - FC Starobrno Warriors 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 52%, FC Starobrno Warriors 48%.
SK Tatra Smíchov - FC Starobrno Warriors 2:3