Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Rakovník Who Cares?
TNT2 Tactiek dab too
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.3 gemiddelde waardering 63.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Iloniak onderschept slim de pass. Iloniak passt de bal in één keer door. Muñoz Álvarez rent richting de bal. Muñoz Álvarez geeft een hoge lob. Hrablo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Grob zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen met een sublieme pass. Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakou draait met de bal, schiet en ... Polonkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Taczkowski is nu in balbezit. Taczkowski passt de bal met de wreef. Allen rent richting de bal. Allen draait met de bal, schiet en ... Polonkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rakovník - Who Cares? 1:0

23e minuut.
Oram passt de bal in één keer door. Muñoz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Álvarez speelt de bal door. Tabanca is nu in balbezit. Tabanca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Poziemski rent richting de bal. Hrablo verovert de bal door een tackle van achteren. Hrablo met een sublieme pass. Tabanca rent richting de bal. Tabanca draait met de bal, schiet en ... Goni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Rakovník - Who Cares? 1:1

31e minuut.
Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Chobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Chobot geeft een lange en hoge pass. Hrablo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrablo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Rakovník 71%, Who Cares? 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Rakovník - Who Cares? 1:1

54e minuut.
Taczkowski passt de bal zonder na te denken. Gakou is nu in balbezit. Pavelka is nu in balbezit. Gakou verovert de bal door een tackle van achteren. Gakou draait met de bal, schiet en ... Polonkai bokst de bal weg.

57e minuut.
Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oram is nu in balbezit. Oram geeft een lange en hoge pass. Městský rent richting de bal. Městský geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Firmino geeft een lange en hoge pass. Chobot met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Poziemski de bal onder controle te krijgen. Hrablo rent richting de bal. Hrablo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Iloniak passt de bal met de wreef. Firmino geeft de bal voor. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen draait met de bal, schiet en ... Polonkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rakovník - Who Cares? 2:1

83e minuut.
Firmino onderschept slim de pass. Inworp. Chobot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Álvarez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hoddle kopt de bal weg. Městský met een sublieme pass. Tabanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabanca draait met de bal, schiet en ... Goni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Dékány passt de bal zonder na te denken. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski passt de bal met de wreef. Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Rakovník 69%, Who Cares? 31%.
Royal Rakovník - Who Cares? 2:1