Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 Plzeň Devils
Prometheus Tactiek 424
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Topinka verovert de bal door een tackle van achteren. Topinka probeert naar een medespeler te passen. Španiel met een sublieme pass. Abigantus bereikt de bal nog maar net als eerste. Abigantus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sosna is nu in balbezit. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe haalt uit met een fantastische trap. Čiháček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - Plzeň Devils 0:1

10e minuut.
Španiel passt de bal met de wreef. Skalkotas probeert naar een medespeler te passen. Čihák met een sublieme pass. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Giszka geeft een lange en hoge pass. Bochovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe maakt een afschuwelijke overtreding. Quispe krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Abigantus probeert naar een medespeler te passen. Raman is nu in balbezit. Raman passt de bal met de wreef. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Abigantus met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Španiel met de inworp. Šomek rent richting de bal. Šomek geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Čiháček verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Španiel. Quispe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Skalkotas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Šimfelt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maule komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe schiet op doel. Volný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - Plzeň Devils 0:2

41e minuut.
Barba Ruiva verovert de bal door een tackle van achteren. Abigantus speelt de bal door. Inworp. Španiel met de inworp. Šomek geeft een lange en hoge pass. Derelioğlu bokst de bal weg.

44e minuut.
Abigantus probeert naar een medespeler te passen. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Topinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Čiháček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topinka is nu in balbezit. Qiang onderschept slim de pass. Qiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 52%, Plzeň Devils 48%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - Plzeň Devils 0:2

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derelioğlu trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Španiel met de inworp. Šomek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Barba Ruiva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bochovský de bal. Reiss rent richting de bal. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neruda komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka geeft een hoge lob. Borovský is nu in balbezit. Neruda rent richting de bal. Neruda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Sierman komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Šomek kopt de bal weg. Španiel geeft een hoge lob. Giszka kopt de bal weg. Šomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Čiháček heeft problemen om de bal te vangen. Quispe rent richting de bal. Sosna rent richting de bal. Qiang onderschept slim de pass. Qiang draait met de bal, schiet en ... Volný kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuculiansky komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 41%, Plzeň Devils 59%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - Plzeň Devils 0:2