Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Dragons SK_SLAVIA_PRAHA
Normal Tactiek sks_4obranci
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 37.9
weak Schieten poor
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Sulák met een snelle inworp. Thormann geeft een lange en hoge pass. Daar is Nezbuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado geeft een hoge lob. Daar is Nezbuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garboś is nu in balbezit. Garboś schiet op doel. Mathis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bocola onderschept slim de pass. Bocola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt López Sánchez de bal. Garboś rent richting de bal. Garboś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Herlambang is nu in balbezit. Bocola rent richting de bal. Bocola speelt de bal door. Garboś rent richting de bal. Garboś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kočárník is nu in balbezit. Garboś verovert de bal door een tackle van achteren. Garboś schiet op doel. Mathis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garboś rent richting de bal. Garboś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Dragons 66%, SK_SLAVIA_PRAHA 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Dragons - SK_SLAVIA_PRAHA 0:0

47e minuut.
Poetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann verovert de bal door een tackle van achteren. Thormann geeft een lange en hoge pass. Bocola rent richting de bal. Bocola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Dragons - SK_SLAVIA_PRAHA 0:1

48e minuut.
Tossavainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann verovert de bal door een tackle van achteren. Thormann speelt de bal door. López Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Sánchez geeft een hoge lob. Mathis bokst de bal weg.

56e minuut.
Bocola geeft een lange en hoge pass. López Sánchez geeft een hoge lob. Strineka kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, López Sánchez zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Thormann passt de bal zonder na te denken. Sulák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulák geeft een lange en hoge pass. Bocola controleert de bal met de borst. Bocola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Dragons - SK_SLAVIA_PRAHA 0:2

66e minuut.
Inworp. López Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann geeft de bal voor. Nezbuda heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Skokan is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Bocola is nu in balbezit. Bocola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Dragons 70%, SK_SLAVIA_PRAHA 30%.
Red Dragons - SK_SLAVIA_PRAHA 0:2