Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:49
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Salvajes Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17910
Salvajes Fc Mocous
G8 Tactiek Mistr
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 42.7
adequate Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Strácel kopt de bal weg. Klungelig pakt Berger de bal. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlia verovert de bal door een tackle van achteren. Marlia passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Strácel passt de bal met de wreef. Pănican onderschept slim de pass. Birsöz rent richting de bal. Birsöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - Fc Mocous 1:0

19e minuut.
Feller passt de bal zonder na te denken. Birsöz rent richting de bal. Birsöz met een sublieme pass. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kałuża onderschept slim de pass. Kałuża passt de bal zonder na te denken. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz geeft een lange en hoge pass. Amatori maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Marlia geeft een hoge lob. Birsöz rent richting de bal. Birsöz geeft de bal voor. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes 32%, Fc Mocous 68%.
Salvajes - Fc Mocous 1:0

46e minuut.
Kałuża passt de bal zonder na te denken. Amatori is nu in balbezit. Amatori passt de bal in één keer door. Marlia is nu in balbezit. Marlia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - Fc Mocous 2:0

57e minuut.
Amatori rent richting de bal. Amatori passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Birsöz de bal. Birsöz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Strácel passt de bal met de wreef. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz geeft de bal voor. Pănican probeert de bal aan de voet te houden. Birsöz geeft een hoge lob. Újlaky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marlia is nu in balbezit. Marlia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - Fc Mocous 3:0

74e minuut.
Ilioara speelt de bal door. Frisone bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Şuiu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Şuiu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Amatori rent richting de bal. Amatori passt de bal in één keer door. Pănican rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Birsöz zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Amatori de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - Fc Mocous 4:0

87e minuut.
Amatori met een sublieme pass. Marlia is nu in balbezit. Marlia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lazăr de bal onder controle te krijgen. Újlaky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - Fc Mocous 5:0

88e minuut.
Marlia verovert de bal door een tackle van achteren. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori geeft de bal voor. Klungelig pakt Birsöz de bal. Birsöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - Fc Mocous 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes 29%, Fc Mocous 71%.
Salvajes - Fc Mocous 6:0