Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T I G E R P O W E R FC Hollywood
15°° Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
23 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.4 gemiddelde waardering 55.5
incredible Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Crabeels met de inworp. Hunanyan is nu in balbezit. Jędrzejewski speelt de bal door. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus schiet op doel. Oberhauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Carambol is nu in balbezit. Carambol passt de bal in één keer door. Idino bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus onderschept slim de pass. Garus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Oberhauser trapt de bal weg van het doel. Hunanyan kopt de bal weg. Daar is Ilmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavazzi onderschept slim de pass. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Abd-al-Ati passt de bal zonder na te denken. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Idino begaat een overtreding. Garus raakt geblesseerd tijdens het duel. Garus komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi passt de bal met de wreef. Garus is nu in balbezit. Garus schiet op doel. Oberhauser bokst de bal weg.

32e minuut.
Garus rent richting de bal. Garus passt de bal in één keer door. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi schiet op doel. Oberhauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - FC Hollywood 1:0

33e minuut.
Spescha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Idino de bal. Garus onderschept slim de pass. Garus haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - FC Hollywood 2:0

42e minuut.
Ilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus onderschept slim de pass. Mymoon rent richting de bal. Garus onderschept slim de pass. Garus haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T I G E R P O W E R 44%, FC Hollywood 56%.
T I G E R P O W E R - FC Hollywood 2:0

56e minuut.
Nørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård geeft een lange en hoge pass. Ilmer heeft problemen om de bal te vangen. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hunanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunanyan passt de bal met de wreef. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi schiet op doel. Oberhauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - FC Hollywood 3:0

67e minuut.
Abd-al-Ati met een sublieme pass. Boëtius rent richting de bal. Boëtius probeert naar een medespeler te passen. Piller is nu in balbezit. Piller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hunanyan probeert naar een medespeler te passen. Garus rent richting de bal. Garus met een sublieme pass. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mymoon kan de bal niet met de borst controleren. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mymoon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mymoon krijgt een gele kaart. Tavazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hunanyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tavazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Garus passt de bal in één keer door. Jędrzejewski rent richting de bal. Jędrzejewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Tavazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap. Oberhauser bokst de bal weg.

87e minuut.
Jędrzejewski passt de bal met de wreef. Hunanyan rent richting de bal. Hunanyan met een sublieme pass. Garus rent richting de bal. Garus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - FC Hollywood 4:0

88e minuut.
Carambol rent richting de bal. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels passt de bal zonder na te denken. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T I G E R P O W E R 42%, FC Hollywood 58%.
T I G E R P O W E R - FC Hollywood 4:0