Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda FC Hans
neu Tactiek Schadenfreude
52% Balbezit 48%
10% Spel op eigen helft 90%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 21.1
solid Schieten hopeless
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Tiefel passt de bal met de wreef. Daar is Patzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 1:0

5e minuut.
Tiefel onderschept slim de pass. Patzer rent richting de bal. Patzer speelt de bal door. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck haalt uit met een fantastische trap. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pangert geeft een lange en hoge pass. Nachtfahrt met een sublieme pass. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel. Rabiński bokst de bal weg. Patzer heeft problemen om de bal te vangen. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 2:0

9e minuut.
Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck passt de bal zonder na te denken. Patzer rent richting de bal. Patzer schiet op doel. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 3:0

11e minuut.
Klewer verovert de bal door een tackle van achteren. Nachtfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtfahrt speelt de bal door. Jahn rent richting de bal. Jahn probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nachtfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtfahrt probeert naar een medespeler te passen. Jahn speelt de bal door. Klungelig pakt Beck de bal. Beck draait met de bal, schiet en ... Rabiński bokst de bal weg. Patzer rent richting de bal. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 4:0

14e minuut.
Annunziata passt de bal met de wreef. Beck rent richting de bal. Beck passt de bal in één keer door. Patzer heeft problemen om de bal te vangen. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Jahn met een snelle inworp. Beck geeft een lange en hoge pass. Patzer rent richting de bal. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 5:0

20e minuut.
Nachtfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtfahrt passt de bal met de wreef. Beck met een sublieme pass. Patzer rent richting de bal. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 6:0

23e minuut.
Nachtfahrt verovert de bal door een tackle van achteren. Nachtfahrt speelt de bal door. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 7:0

24e minuut.
Barczyk heeft problemen om de bal te vangen. Beck speelt de bal door. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtfahrt rent richting de bal. Nachtfahrt passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vorteil rent richting de bal. Vorteil speelt de bal door. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tiefel rent richting de bal. Tiefel probeert naar een medespeler te passen. Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch draait met de bal, schiet en ... Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nachtfahrt rent richting de bal. Nachtfahrt passt de bal in één keer door. Jahn rent richting de bal. Jahn passt de bal met de wreef. Beck speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Beck probeert naar een medespeler te passen. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Usme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachtfahrt is nu in balbezit. Nachtfahrt met een sublieme pass. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 8:0

34e minuut.
Rabiński trapt de bal weg van het doel. Nachtfahrt kopt de bal weg. Daar is Beck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beck schiet op doel. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 9:0

37e minuut.
Hauff passt de bal in één keer door. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer probeert naar een medespeler te passen. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rabiński trapt de bal weg van het doel. Daar is Nachtfahrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzer probeert naar een medespeler te passen. Beck rent richting de bal. Beck haalt uit met een fantastische trap. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jahn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beck is nu in balbezit. Beck schiet op doel. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 10:0

41e minuut.
Baracca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baracca geeft een lange en hoge pass. Nachtfahrt kopt de bal weg. Klungelig pakt Patzer de bal. Patzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Nachtfahrt kopt de bal weg. Beck rent richting de bal. Beck haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 11:0

43e minuut.
Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei passt de bal in één keer door. Beck met een sublieme pass. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Patzer rent richting de bal. Patzer schiet op doel. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 12:0

45e minuut.
Lagaditis geeft de bal voor. Klungelig pakt Bagusch de bal. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ... Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 10%, FC Hans 90%.
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 12:0

46e minuut.
Jahn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beck rent richting de bal. Beck geeft een hoge lob. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Rabiński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bagusch zal de hoekschop nemen. Patzer is nu in balbezit. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 13:0

48e minuut.
Frei rent richting de bal. Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Beck speelt de bal door. Patzer rent richting de bal. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Rabiński bokst de bal weg. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 14:0

49e minuut.
Frei rent richting de bal. Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Beck passt de bal in één keer door. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ... Rabiński bokst de bal weg.

51e minuut.
Tiefel rent richting de bal. Tiefel probeert naar een medespeler te passen. Bagusch met een sublieme pass. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nachtfahrt rent richting de bal. Nachtfahrt draait met de bal, schiet en ... Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nachtfahrt is nu in balbezit. Nachtfahrt probeert naar een medespeler te passen. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bagusch met een sublieme pass. Jahn met een sublieme pass. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer schiet op doel. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 15:0

55e minuut.
Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Beck geeft een lange en hoge pass. Patzer is nu in balbezit. Patzer draait met de bal, schiet en ... Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Frei rent richting de bal. Beck onderschept slim de pass. Beck speelt de bal door. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 16:0

62e minuut.
Inworp. Jahn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Patzer rent richting de bal. Patzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Jahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahn speelt de bal door. Klungelig pakt Beck de bal. Patzer rent richting de bal. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck haalt uit met een fantastische trap. Patzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 17:0

65e minuut.
Usme met een sublieme pass. Daar is Frei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beck onderschept slim de pass. Beck draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 18:0

67e minuut.
Nachtfahrt rent richting de bal. Nachtfahrt passt de bal zonder na te denken. Patzer rent richting de bal. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 19:0

68e minuut.
Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck met een sublieme pass. Patzer rent richting de bal. Patzer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch rent richting de bal. Bagusch probeert naar een medespeler te passen. Patzer is nu in balbezit. Patzer schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Barczyk geeft een hoge lob. Tiefel met een sublieme pass. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 20:0

74e minuut.
Inworp. Owczarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frei rent richting de bal. Patzer onderschept slim de pass. Patzer passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pangert is nu in balbezit. Pangert met een sublieme pass. Beck is nu in balbezit. Beck schiet op doel. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 21:0

77e minuut.
Nachtfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtfahrt speelt de bal door. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 22:0

79e minuut.
Klungelig pakt Bagusch de bal. Bagusch speelt de bal door. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 23:0

80e minuut.
Beck onderschept slim de pass. Beck speelt de bal door. Jahn probeert naar een medespeler te passen. Patzer is nu in balbezit. Patzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 24:0

85e minuut.
Klewer speelt de bal door. Jahn heeft problemen om de bal te vangen. Jahn speelt de bal door. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 25:0

87e minuut.
Pangert passt de bal zonder na te denken. Patzer is nu in balbezit. Patzer met een sublieme pass. Bagusch rent richting de bal. Bagusch geeft de bal voor. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 11%, FC Hans 89%.
schwarz gelb pfaffroda - FC Hans 26:0