Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:54
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.05
  • Stadion: FC Burbach Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41861
FC Burbach Braun-Weiß Altona
gg Tactiek 4-3-3++
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 54.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Ulkowski onderschept slim de pass. Ulkowski probeert naar een medespeler te passen. Bolec rent richting de bal. Bolec draait met de bal, schiet en ... Preuß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - Braun-Weiß Altona 1:0

15e minuut.
Inworp. Kancia met een snelle inworp. Daar is Březňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Březňák geeft de bal voor. Bolec maakt een snoekduik en kopt de bal. Preuß bokst de bal weg.

19e minuut.
Abt onderschept slim de pass. Abt geeft een hoge lob. Březňák kopt de bal weg. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kancia is nu in balbezit. Kancia geeft de bal voor. Klungelig pakt Iwanek de bal. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec draait met de bal, schiet en ... Preuß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Březňák passt de bal met de wreef. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Březňák zal de hoekschop nemen. Metzelopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - Braun-Weiß Altona 2:0

26e minuut.
Kaminis speelt de bal door. Ulkowski is nu in balbezit. Cocei begaat een overtreding. Cocei krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kancia kopt de bal weg. Kaminis geeft een hoge lob. Bolec rent richting de bal. Bolec haalt uit met een fantastische trap. Preuß probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - Braun-Weiß Altona 3:0

36e minuut.
Rózgiewicz passt de bal in één keer door. Ulkowski is nu in balbezit. Ulkowski geeft de bal voor. Bolec is nu in balbezit. Bolec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ulkowski geeft een lange en hoge pass. Březňák is nu in balbezit. Březňák passt de bal zonder na te denken. Bolec is nu in balbezit. Bolec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kaminis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ulkowski de bal. Ulkowski passt de bal in één keer door. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - Braun-Weiß Altona 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 28%, Braun-Weiß Altona 72%.
FC Burbach - Braun-Weiß Altona 4:0

47e minuut.
Kaminis speelt de bal door. Březňák rent richting de bal. Březňák geeft een hoge lob. Bolec rent richting de bal. Bolec haalt uit met een fantastische trap. Preuß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Březňák met een snelle inworp. Mauduit is nu in balbezit. Kancia onderschept slim de pass. Kancia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Preuß trapt de bal weg. Ulkowski kopt de bal weg. Kancia met een sublieme pass. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kaminis probeert naar een medespeler te passen. Březňák rent richting de bal. Březňák speelt de bal door. Bolec rent richting de bal. Bolec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Březňák geeft een lange en hoge pass. Daar is Rózgiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. Preuß werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - Braun-Weiß Altona 5:0

56e minuut.
Kaminis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaminis geeft een lange en hoge pass. Preuß maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - Braun-Weiß Altona 6:0

63e minuut.
Matute met een sublieme pass. Ulkowski met een sublieme pass. Bolec is nu in balbezit. Bolec schiet op doel. Preuß probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Popp probeert de bal met de borst te controleren. Březňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Březňák met een sublieme pass. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec haalt uit met een fantastische trap. Preuß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Březňák kan de bal niet met de borst controleren. Březňák geeft de bal voor. Metzelopoulos springt en kopt de bal. Preuß probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Choszowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Palma Travassos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Traverso. Palma Travassos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palma Travassos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salamoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Silver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Pilkmann is nu in balbezit. Pilkmann geeft een lange en hoge pass. Rózgiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Iwanek de bal. Metzelopoulos rent richting de bal. Preuß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 25%, Braun-Weiß Altona 75%.
FC Burbach - Braun-Weiß Altona 6:0