Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Cunewalde FC Ciappalina
m2 Tactiek prima
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 48.3
outstanding Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Gackenheimer geeft een hoge lob. Noske kopt de bal weg. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC Ciappalina 1:0

11e minuut.
Gackenheimer speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Trebaldi de bal onder controle te krijgen. Tola speelt de bal door. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda schiet op doel. Bucchero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bagel is nu in balbezit. Bagel passt de bal in één keer door. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Bucchero probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hamboyan rent richting de bal. Hamboyan passt de bal met de wreef. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio geeft een hoge lob. Mogollón krijgt zijn hoofd ertegen. Gebhardt bokst de bal weg.

29e minuut.
Noske met een sublieme pass. Tola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tola passt de bal met de wreef. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tola rent richting de bal. Tola speelt de bal door. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Bucchero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC Ciappalina 2:0

38e minuut.
Golding met een snelle inworp. Delva is nu in balbezit. Delva passt de bal met de wreef. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón schiet op doel. Gebhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Gackenheimer verovert de bal door een tackle van achteren. Gackenheimer passt de bal zonder na te denken. Tola met een sublieme pass. Kozajda rent richting de bal. Kozajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bagel kopt de bal weg. Tola rent richting de bal. Trebaldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trebaldi krijgt een gele kaart. Tola roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tola kan niet meer verder spelen. Idoraş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 51%, FC Ciappalina 49%.
Motor Cunewalde - FC Ciappalina 2:0

47e minuut.
Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos rent richting de bal. Floratos geeft de bal voor. Daar is Hamboyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamboyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Moskwa met een sublieme pass. Trisano is nu in balbezit. Kozajda onderschept slim de pass. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC Ciappalina 3:0

53e minuut.
Hamboyan heeft problemen om de bal te vangen. Kozajda verovert de bal door een tackle van achteren. Trebaldi rent richting de bal. Kozajda verovert de bal door een tackle van achteren. Kozajda schiet op doel. Bucchero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Floratos kopt de bal weg. Delva rent richting de bal. Delva passt de bal met de wreef. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Kozajda de bal onder controle te krijgen. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş met een sublieme pass. Klungelig pakt Kozajda de bal. Kozajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Trisano trapt de bal weg van het doel. Hamboyan kopt de bal weg. Kiesinger met een sublieme pass. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Karus verovert de bal door een tackle van achteren. Karus geeft een lange en hoge pass. Moskwa kopt de bal weg. Kozajda probeert de bal aan de voet te houden. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Bucchero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş schiet op doel. Bucchero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC Ciappalina 4:0

81e minuut.
Karus verovert de bal door een tackle van achteren. Delva onderschept slim de pass. Delva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hamboyan de bal. Hamboyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 58%, FC Ciappalina 42%.
Motor Cunewalde - FC Ciappalina 4:0