Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuspo Roßtal KG
Scary Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 18.6
formidable Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Ringnes probeert naar een medespeler te passen. Warmuziński geeft een lange en hoge pass. Kemmer rent richting de bal. Pootsmann onderschept slim de pass. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - KG 1:0

8e minuut.
Chandran passt de bal in één keer door. Katsiakos is nu in balbezit. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - KG 2:0

13e minuut.
Daar is Wolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann passt de bal met de wreef. Katsiakos is nu in balbezit. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Warmuziński geeft een lange en hoge pass. Kemmer heeft problemen om de bal te vangen. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann schiet op doel. Nebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - KG 3:0

21e minuut.
Aigner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Warmuziński met de inworp. Katsiakos is nu in balbezit. Katsiakos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Warmuziński rent richting de bal. Warmuziński passt de bal met de wreef. Ringnes speelt de bal door. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos draait met de bal, schiet en ... Nebel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ringnes met een sublieme pass. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kemmer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - KG 4:0

31e minuut.
Prudlik is nu in balbezit. Huysegems verovert de bal door een tackle van achteren. Huysegems met een sublieme pass. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warmuziński neemt de hoekschop. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Huysegems met de inworp. Ringnes rent richting de bal. Ringnes passt de bal zonder na te denken. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ringnes speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Warmuziński de bal onder controle te krijgen. Warmuziński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Katsiakos de bal. Katsiakos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Tenner rent richting de bal. Ringnes onderschept slim de pass. Ringnes met een sublieme pass. Daar is Pootsmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - KG 5:0

40e minuut.
Katsiakos onderschept slim de pass. Katsiakos met een sublieme pass. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... Nebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - KG 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 17%, KG 83%.
Tuspo Roßtal - KG 6:0

47e minuut.
Warmuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmuziński geeft de bal voor. Aigner heeft problemen om de bal te vangen. Katsiakos is nu in balbezit. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - KG 7:0

50e minuut.
Warmuziński met een snelle inworp. Prunea rent richting de bal. Prunea passt de bal met de wreef. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Warmuziński geeft een hoge lob. Nebel probeert naar een medespeler te passen. Prunea kopt de bal weg. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Tenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringnes verovert de bal door een tackle van achteren. Ringnes geeft een lange en hoge pass. Daar is Katsiakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsiakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kemmer kopt de bal weg. Klungelig pakt Katsiakos de bal. Katsiakos speelt de bal door. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Katsiakos haalt uit met een fantastische trap. Aigner geeft de bal voor. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems geeft een lange en hoge pass. Katsiakos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - KG 8:0

72e minuut.
Inworp. Warmuziński met een snelle inworp. Katsiakos is nu in balbezit. Katsiakos draait met de bal, schiet en ... Aigner probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Warmuziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Katsiakos krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Pootsmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... Nebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kaiser geeft een hoge lob. Prudlik kopt de bal weg. Klungelig pakt Tenner de bal. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ringnes met een sublieme pass. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos passt de bal met de wreef. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - KG 9:0

84e minuut.
Ringnes is nu in balbezit. Ringnes passt de bal in één keer door. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos draait met de bal, schiet en ... Nebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - KG 10:0

88e minuut.
Gusinu is nu in balbezit. Gusinu probeert naar een medespeler te passen. Warmuziński met een sublieme pass. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pootsmann passt de bal zonder na te denken. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems geeft een lange en hoge pass. Pootsmann krijgt zijn hoofd ertegen. Katsiakos heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 25%, KG 75%.
Tuspo Roßtal - KG 10:0