Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético de Zaragoza FC Chernyavka
451 Tactiek Oleksandr
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


8e minuut.
Hofer met een sublieme pass. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy passt de bal met de wreef. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ikert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pino komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Pozorek speelt de bal door. Klungelig pakt Gahde de bal. Pozorek is nu in balbezit. Hofmeister verovert de bal door een tackle van achteren. Hofmeister schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Munkert passt de bal met de wreef. Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt passt de bal zonder na te denken. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi schiet op doel. Ackmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - FC Chernyavka 0:1

26e minuut.
Wollert met een sublieme pass. Hofmeister heeft problemen om de bal te vangen. Guadalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Munkert is nu in balbezit. Munkert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - FC Chernyavka 0:2

33e minuut.
Hofmeister geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esterházy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - FC Chernyavka 0:3

38e minuut.
Iserhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Iserhardt speelt de bal door. Munkert is nu in balbezit. Munkert draait met de bal, schiet en ... Riegel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Zaragoza 64%, FC Chernyavka 36%.
Atlético de Zaragoza - FC Chernyavka 0:3

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roda met de inworp. Iserhardt speelt de bal door. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - FC Chernyavka 0:4

67e minuut.
Krumm met een sublieme pass. Pozorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozorek geeft een hoge lob. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - FC Chernyavka 0:5

70e minuut.
Hofmeister geeft de bal voor. Gahde speelt de bal door. Klungelig pakt Guadalupi de bal. Munkert is nu in balbezit. Munkert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Turcanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jakubiak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jakubiak rent richting de bal. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski geeft een hoge lob. Munkert is nu in balbezit. Munkert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eckel heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Esterházy neemt de hoekschop. Ackmann probeert naar een medespeler te passen. Munkert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munkert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Riegel rent richting de bal. Munkert onderschept slim de pass. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkert rent richting de bal. Munkert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - FC Chernyavka 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Zaragoza 69%, FC Chernyavka 31%.
Atlético de Zaragoza - FC Chernyavka 0:6