Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:55
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: herdern Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 25284
herdern Slegar Wanderers
442- g Tactiek Boh
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
23 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 53.4
formidable Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen good


4e minuut.
Lejnert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthier passt de bal zonder na te denken. Mihăilă is nu in balbezit. Mihăilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Márquez met een sublieme pass. Banu is nu in balbezit. Banu passt de bal zonder na te denken. Tombo is nu in balbezit. Tombo draait met de bal, schiet en ... Hader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pisciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisciello geeft een lange en hoge pass. Vaško probeert de bal met de borst te controleren. Bošotin is nu in balbezit. Bošotin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bogdasz passt de bal in één keer door. Pisciello met een sublieme pass. Kołodziejek probeert de bal aan de voet te houden. Bošotin is nu in balbezit. Bošotin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vaško passt de bal in één keer door. Márquez rent richting de bal. Márquez passt de bal in één keer door. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Quang Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Tú geeft een hoge lob. Thibaud controleert de bal met de borst. Karišić rent richting de bal. Karišić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen onderschept slim de pass. Isaksen geeft een hoge lob. Karišić is nu in balbezit. Karišić haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Banu passt de bal in één keer door. Sattelmaier is nu in balbezit. Sattelmaier met een sublieme pass. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić draait met de bal, schiet en ... Micsoniu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Quang Tú met een snelle inworp. Klungelig pakt Demirören de bal. Demirören geeft een lange en hoge pass. Karišić heeft problemen om de bal te vangen. Karišić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lejnert geeft de bal voor. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Favaloro ... Strafschop! Tombo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tombo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Tombo is nu in balbezit. Tombo schiet op doel. Hader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
herdern - Slegar Wanderers 1:0

35e minuut.
Tombo onderschept slim de pass. Tombo passt de bal in één keer door. Mihăilă is nu in balbezit. Mihăilă draait met de bal, schiet en ... Hader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
herdern - Slegar Wanderers 2:0

36e minuut.
Isaksen is nu in balbezit. Mihăilă onderschept slim de pass. Sattelmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă onderschept slim de pass. Mihăilă schiet op doel. Hader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bošotin rent richting de bal. Márquez begaat een overtreding. Bošotin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isaksen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bošotin springt en kopt de bal. Micsoniu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Vaško is nu in balbezit. Vaško geeft de bal voor. Tombo is nu in balbezit. Tombo haalt uit met een fantastische trap. Hader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
herdern - Slegar Wanderers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: herdern 50%, Slegar Wanderers 50%.
herdern - Slegar Wanderers 3:0

50e minuut.
Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić begaat een overtreding. Mirończuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Márquez met een snel genomen vrije trap. Tombo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pisciello geeft een lange en hoge pass. Bošotin probeert de bal met de borst te controleren. Nobrega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošotin onderschept slim de pass. Bošotin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Favaloro kopt de bal weg. Quang Tú rent richting de bal. Lejnert begaat een overtreding. Lejnert krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Berthier geeft een hoge lob. Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert passt de bal in één keer door. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lejnert zal de hoekschop nemen. Tombo kopt de bal weg. Daar is Sattelmaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăilă is nu in balbezit. Mihăilă schiet op doel. Hader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bogdasz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berthier is nu in balbezit. Berthier passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Banu passt de bal met de wreef. Daar is Favaloro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo haalt uit met een fantastische trap. Hader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
herdern - Slegar Wanderers 4:0

72e minuut.
Lejnert rent richting de bal. Lejnert passt de bal met de wreef. Márquez geeft een hoge lob. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă haalt uit met een fantastische trap. Hader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Favaloro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
herdern - Slegar Wanderers 5:0

76e minuut.
Lejnert speelt de bal door. Sattelmaier is nu in balbezit. Tombo onderschept slim de pass. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă schiet op doel. Hader bokst de bal weg. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo schiet op doel. Hader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
herdern - Slegar Wanderers 6:0

77e minuut.
Bogdasz geeft een lange en hoge pass. Berthier met een sublieme pass. Daar is Favaloro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombo rent richting de bal. Tombo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
herdern - Slegar Wanderers 7:0

78e minuut.
Inworp. Banu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berthier geeft een lange en hoge pass. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Mihăilă kopt de bal weg. Favaloro heeft problemen om de bal te vangen. Tombo rent richting de bal. Tombo draait met de bal, schiet en ... Hader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez passt de bal met de wreef. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pisciello rent richting de bal. Pisciello passt de bal in één keer door. Bogdasz heeft problemen om de bal te vangen. Bogdasz geeft de bal voor. Karišić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
herdern - Slegar Wanderers 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: herdern 42%, Slegar Wanderers 58%.
herdern - Slegar Wanderers 7:1