Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost BSG Traktor Torgau
C180 Tactiek brrrr
32% Balbezit 68%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 42.1
matig Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Schuppan onderschept slim de pass. Tegeder verovert de bal door een tackle van achteren. Tegeder speelt de bal door. Ullmann is nu in balbezit. Ullmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Rydlewicz probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Brauwer rent richting de bal. Götze onderschept slim de pass. Götze speelt de bal door. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rydlewicz is nu in balbezit. Rydlewicz passt de bal in één keer door. Ullmann rent richting de bal. Ullmann haalt uit met een fantastische trap. Dickhaut probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:1

18e minuut.
Bambrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rydlewicz de bal. Rydlewicz speelt de bal door. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Stemmer speelt de bal door. Rydlewicz rent richting de bal. Rydlewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Habenicht de bal. Ullmann is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rydlewicz geeft een hoge lob. Lee kopt de bal weg. Ullmann is nu in balbezit. Ullmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:2

26e minuut.
Stemmer speelt de bal door. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee met een sublieme pass. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann haalt uit met een fantastische trap. Dickhaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bambrowski speelt de bal door. Rydlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewicz passt de bal in één keer door. Ullmann is nu in balbezit. Ullmann draait met de bal, schiet en ... Dickhaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lokvenc probeert naar een medespeler te passen. Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee geeft de bal voor. Ullmann krijgt zijn hoofd ertegen. Dickhaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemmer passt de bal zonder na te denken. Rydlewicz geeft de bal voor. Ullmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:3

38e minuut.
Bambrowski speelt de bal door. Rydlewicz rent richting de bal. Rydlewicz speelt de bal door. Ullmann rent richting de bal. Ullmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Dickhaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:4

39e minuut.
Littbarski probeert naar een medespeler te passen. Mosner heeft problemen om de bal te vangen. Littbarski rent richting de bal. Ullmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ullmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 77%, BSG Traktor Torgau 23%.
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:4

46e minuut.
Stemmer is nu in balbezit. Stemmer passt de bal zonder na te denken. Rydlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewicz probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lokvenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokvenc geeft een lange en hoge pass. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann draait met de bal, schiet en ... Dickhaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:5

49e minuut.
Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle geeft een hoge lob. Ullmann is nu in balbezit. Ullmann haalt uit met een fantastische trap. Dickhaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:6

53e minuut.
Ullmann rent richting de bal. Ullmann passt de bal met de wreef. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:7

55e minuut.
Daar is Rydlewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydlewicz passt de bal met de wreef. Ullmann rent richting de bal. Ullmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brauwer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stemmer de bal. Rydlewicz rent richting de bal. Rydlewicz geeft een lange en hoge pass. Lokvenc kopt de bal weg. Dickhaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bambrowski onderschept slim de pass. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Rydlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewicz draait met de bal, schiet en ... Dickhaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dickhaut met een harde bal richting middenveld. Stemmer rent richting de bal. Stemmer passt de bal in één keer door. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann schiet op doel. Dickhaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:8

66e minuut.
Habenicht rent richting de bal. Lee onderschept slim de pass. Ullmann is nu in balbezit. Ullmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:9

70e minuut.
Stemmer met de inworp. Rydlewicz rent richting de bal. Rydlewicz geeft de bal voor. Ullmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Dickhaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 0:10

78e minuut.
Dickhaut probeert naar een medespeler te passen. Littbarski kopt de bal weg. Schuppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuppan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 1:10

85e minuut.
Rydlewicz rent richting de bal. Rydlewicz passt de bal zonder na te denken. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 1:11

88e minuut.
Lee geeft een hoge lob. Ullmann heeft problemen om de bal te vangen. Gedlich is nu in balbezit. Ullmann onderschept slim de pass. Ullmann schiet op doel. Dickhaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 81%, BSG Traktor Torgau 19%.
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - BSG Traktor Torgau 1:11