Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:57
  • Competitiewedstrijd: National.03
  • Stadion: LOSC FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2983
LOSC FC Parasite Eve
442-team Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
60 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten average
very good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Masnaghetti rent richting de bal. Galizia verovert de bal door een tackle van achteren. Galizia speelt de bal door. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 1:0

2e minuut.
Inworp. Galizia met een snelle inworp. Spinelli met een sublieme pass. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 2:0

4e minuut.
Allemane kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lucaciu de bal onder controle te krijgen. Bérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bérard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Neveu trapt de bal weg van het doel. Keçeciler met een sublieme pass. Fernandès probeert de bal aan de voet te houden. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 3:0

5e minuut.
Allemane heeft problemen om de bal te vangen. Nadiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel. Georges probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 4:0

6e minuut.
Bérard heeft problemen om de bal te vangen. Copos onderschept slim de pass. Copos passt de bal in één keer door. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu schiet op doel. Georges bokst de bal weg.

9e minuut.
Przystał is nu in balbezit. Przystał geeft een lange en hoge pass. Nadiroğlu kopt de bal weg. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Masnaghetti is nu in balbezit. Galizia onderschept slim de pass. Galizia met een sublieme pass. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Przystał rent richting de bal. Przystał passt de bal in één keer door. Spinelli speelt de bal door. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Przystał passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spinelli de bal. Spinelli probeert naar een medespeler te passen. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Keçeciler passt de bal in één keer door. Nadiroğlu rent richting de bal. Copos rent richting de bal. Copos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 5:0

21e minuut.
Keçeciler kopt de bal weg. Daar is Spinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinelli met een sublieme pass. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pasquet is nu in balbezit. Przystał onderschept slim de pass. Przystał passt de bal zonder na te denken. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Georges met een harde bal richting middenveld. Daar is Fernandès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 6:0

31e minuut.
Masnaghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos onderschept slim de pass. Copos met een sublieme pass. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Copos rent richting de bal. Copos probeert naar een medespeler te passen. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu schiet op doel. Georges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 7:0

34e minuut.
Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu passt de bal in één keer door. Fernandès heeft problemen om de bal te vangen. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel. Georges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 8:0

37e minuut.
Galizia passt de bal zonder na te denken. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos passt de bal zonder na te denken. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Georges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Georges met een harde bal richting middenveld. Galizia kopt de bal weg. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Copos haalt uit met een fantastische trap. Georges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 9:0

40e minuut.
Klungelig pakt Fernandès de bal. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli passt de bal in één keer door. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler passt de bal met de wreef. Przystał is nu in balbezit. Przystał passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 14%, Parasite Eve 86%.
LOSC FC - Parasite Eve 10:0

49e minuut.
Colson bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos verovert de bal door een tackle van achteren. Galizia is nu in balbezit. Galizia geeft een lange en hoge pass. Nadiroğlu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keçeciler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galizia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Georges niet meer kan verder spelen. Boudin komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galizia zal de hoekschop nemen. Nadiroğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Thirion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 11:0

51e minuut.
Nadiroğlu rent richting de bal. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler speelt de bal door. Nadiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nadiroğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Thirion probeert de bal aan de voet te houden. Boudin probeert naar een medespeler te passen. Przystał kopt de bal weg. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nadiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Galizia met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Przystał de bal onder controle te krijgen. Copos is nu in balbezit. Copos draait met de bal, schiet en ... Paal! Boudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Thirion de bal. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 12:0

59e minuut.
Bérard rent richting de bal. Spinelli onderschept slim de pass. Spinelli passt de bal met de wreef. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Galizia passt de bal met de wreef. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Copos passt de bal in één keer door. Nadiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 13:0

65e minuut.
Przystał rent richting de bal. Przystał geeft een lange en hoge pass. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel. Boudin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Galizia kopt de bal weg. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap. Boudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Debray de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 14:0

69e minuut.
Galizia rent richting de bal. Galizia met een sublieme pass. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap. Boudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 15:0

70e minuut.
Allemane rent richting de bal. Nadiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiroğlu passt de bal zonder na te denken. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Przystał onderschept slim de pass. Przystał passt de bal met de wreef. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galizia geeft een lange en hoge pass. Nadiroğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 16:0

78e minuut.
Przystał met een sublieme pass. Galizia met een sublieme pass. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 17:0

82e minuut.
Klungelig pakt Keçeciler de bal. Keçeciler passt de bal zonder na te denken. Copos is nu in balbezit. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ... Boudin bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Parasite Eve 18:0

83e minuut.
Allemane met een sublieme pass. Daar is Bérard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel. Boudin bokst de bal weg.

84e minuut.
Spinelli rent richting de bal. Spinelli geeft een hoge lob. Galizia kopt de bal weg. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galizia neemt de hoekschop. Copos kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Przystał passt de bal met de wreef. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu passt de bal met de wreef. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Galizia met een sublieme pass. Nadiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nadiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos haalt uit met een fantastische trap. Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 20%, Parasite Eve 80%.
LOSC FC - Parasite Eve 18:0