Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikosteam Antibes
44ail1 Tactiek Gérard
50% Balbezit 50%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 61
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Baelder probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut geeft een hoge lob. Vandooren kopt de bal weg. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro schiet op doel. Slimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Dib passt de bal in één keer door. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi geeft een lange en hoge pass. Romano rent richting de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquès geeft een lange en hoge pass. Teniagin probeert naar een medespeler te passen. Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Vandooren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Caro schiet op doel. Slimani speelt de bal door. Teniagin speelt de bal door. Caro rent richting de bal. Caro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Slimani bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Thiebaut speelt de bal door. Caro speelt de bal door. Klungelig pakt Vandooren de bal. Caro is nu in balbezit. Caro haalt uit met een fantastische trap. Slimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Baelder verovert de bal door een tackle van achteren. Baelder met een sublieme pass. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin geeft een hoge lob. Caro krijgt zijn hoofd ertegen. Slimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren speelt de bal door. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro haalt uit met een fantastische trap. Slimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Marquès verovert de bal door een tackle van achteren. Marquès geeft een lange en hoge pass. Bonnard is nu in balbezit. Bonnard haalt uit met een fantastische trap. Junco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Amsterdamski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caro de bal. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren haalt uit met een fantastische trap. Slimani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baelder met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Amsterdamski de bal onder controle te krijgen. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro schiet op doel. Slimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Antibes 0:1

26e minuut.
Junco met een harde bal richting middenveld. Daar is Teniagin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teniagin probeert naar een medespeler te passen. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Moréno probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu geeft een lange en hoge pass. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro haalt uit met een fantastische trap. Davila probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bonnard speelt de bal door. Moréno rent richting de bal. Moréno passt de bal met de wreef. Caro rent richting de bal. Caro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Baelder speelt de bal door. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut passt de bal zonder na te denken. Caro is nu in balbezit. Caro haalt uit met een fantastische trap. Slimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Antibes 0:2

31e minuut.
Inworp. Thiebaut met een snelle inworp. Baelder is nu in balbezit. Baelder geeft een lange en hoge pass. Caro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Baelder onderschept slim de pass. Baelder probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teniagin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teniagin geeft een lange en hoge pass. Caro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Antibes 0:3

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baelder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teniagin geeft een hoge lob. Caro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 72%, Antibes 28%.
Nikosteam - Antibes 0:3

47e minuut.
Baelder is nu in balbezit. Baelder passt de bal zonder na te denken. Caro rent richting de bal. Caro schiet op doel. Slimani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Antibes 0:4

49e minuut.
Baelder passt de bal in één keer door. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Baelder met een snelle inworp. Teniagin met een sublieme pass. Vandooren rent richting de bal. Vandooren geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut geeft een lange en hoge pass. Teniagin kopt de bal weg. Caro is nu in balbezit. Caro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thiebaut zal de hoekschop nemen. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro is nu in balbezit. Caro draait met de bal, schiet en ... Slimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Antibes 0:5

57e minuut.
Marquès geeft de bal voor. Inworp. Baelder met een snelle inworp. Teniagin geeft een hoge lob. Caro maakt een snoekduik en kopt de bal. Slimani bokst de bal weg.

58e minuut.
Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut passt de bal in één keer door. Caro is nu in balbezit. Caro schiet op doel. Slimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Antibes 0:6

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walicki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Romano rent richting de bal. Divert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Divert geeft een hoge lob. Romano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Junco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romano is nu in balbezit. Romano draait met de bal, schiet en ... Junco bokst de bal weg.

65e minuut.
Bonnard probeert de bal met de borst te controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amsterdamski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caro rent richting de bal. Caro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Antibes 0:7

68e minuut.
Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki passt de bal zonder na te denken. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro haalt uit met een fantastische trap. Slimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Horodinca geeft een lange en hoge pass. Makriev geeft de bal voor. Klungelig pakt Marquès de bal. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ... Slimani bokst de bal weg.

71e minuut.
Walicki passt de bal in één keer door. Thiebaut speelt de bal door. Caro is nu in balbezit. Caro draait met de bal, schiet en ... Slimani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Antibes 0:8

74e minuut.
Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Horodinca verovert de bal door een tackle van achteren. Horodinca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baelder geeft een hoge lob. Slimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Teniagin met een snelle inworp. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Caro de bal. Caro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Davila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Teniagin met een snelle inworp. Walicki heeft problemen om de bal te vangen. Walicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Slimani met een harde bal richting middenveld. Ghinescu kopt de bal weg. Gabriel controleert de bal met de borst. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel. Slimani bokst de bal weg.

87e minuut.
Marquès kopt de bal weg. Thiebaut geeft de bal voor. Walicki kopt de bal weg. Caro rent richting de bal. Caro schiet op doel. Slimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 73%, Antibes 27%.
Nikosteam - Antibes 0:8