Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyna Team Feyenoord R
532 Tactiek 5-3-2 abierta
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.6 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten excellent
adequate Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Riestra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Escobedo trapt de bal weg van het doel. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz geeft een lange en hoge pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Lefkowicz neemt de hoekschop. Medina kan de bal niet met de borst controleren. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Farías passt de bal in één keer door. Viira bereikt de bal nog maar net als eerste. Viira geeft de bal voor. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lustigh verovert de bal door een tackle van achteren. Lustigh geeft de bal voor. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:1

10e minuut.
Correa heeft problemen om de bal te vangen. Isaković rent richting de bal. Isaković geeft de bal voor. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ... Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Lixăndroiu is nu in balbezit. Lixăndroiu geeft de bal voor. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami schiet op doel. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:2

16e minuut.
Inworp. Plagemann met de inworp. Viira heeft problemen om de bal te vangen. Viira geeft een lange en hoge pass. Rragami springt en kopt de bal. Escobedo bokst de bal weg.

17e minuut.
Riestra geeft een lange en hoge pass. Viira kopt de bal weg. Ardan heeft problemen om de bal te vangen. Rragami is nu in balbezit. Rragami draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Riestra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami rent richting de bal. Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:3

19e minuut.
Ardan is nu in balbezit. Riestra is nu in balbezit. Ardan onderschept slim de pass. Ardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:4

20e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías met een sublieme pass. Viira speelt de bal door. Rragami rent richting de bal. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:5

22e minuut.
Plagemann geeft de bal voor. Schivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivo passt de bal met de wreef. Rragami rent richting de bal. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Escobedo bokst de bal weg. Paal! Riestra rent richting de bal. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:6

24e minuut.
Medina is nu in balbezit. Rragami onderschept slim de pass. Rragami passt de bal in één keer door. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap. Escobedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rragami maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Escobedo niet meer kan verder spelen. Vallarta komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Viira geeft de bal voor. Rragami heeft problemen om de bal te vangen. Medina rent richting de bal. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rragami is nu in balbezit. Rragami passt de bal zonder na te denken. Ardan is nu in balbezit. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Riestra de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Viira verovert de bal door een tackle van achteren. Viira geeft de bal voor. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Vallarta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:7

32e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft een hoge lob. Zúñiga is nu in balbezit. Rragami onderschept slim de pass. Rragami draait met de bal, schiet en ... Vallarta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vidrio met een sublieme pass. Daar is Beltrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Vallarta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:8

35e minuut.
Rragami is nu in balbezit. Riestra verovert de bal door een tackle van achteren. Riestra geeft een hoge lob. Plagemann probeert de bal aan de voet te houden. Viira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Farías probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz speelt de bal door. Ardan is nu in balbezit. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:9

41e minuut.
Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz met een sublieme pass. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:10

42e minuut.
Lefkowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidrio de bal. Farías onderschept slim de pass. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 82%, Feyenoord R 18%.
Reyna Team - Feyenoord R 0:10

48e minuut.
Farías met een sublieme pass. Klungelig pakt Riestra de bal. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ... Vallarta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:11

49e minuut.
Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan schiet op doel. Riestra probeert de bal aan de voet te houden. Vallarta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Viira is nu in balbezit. Viira geeft een lange en hoge pass. Rragami rent richting de bal. Rragami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:12

55e minuut.
Beltrán probeert naar een medespeler te passen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vallarta met een harde bal richting middenveld. Farías kopt de bal weg. Lefkowicz speelt de bal door. Ardan probeert de bal met de borst te controleren. Ardan draait met de bal, schiet en ... Vallarta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lefkowicz onderschept slim de pass. Lefkowicz geeft een lange en hoge pass. Zúñiga kan de bal niet met de borst controleren. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ... Vallarta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Viira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rragami krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:13

61e minuut.
Pedalada verovert de bal door een tackle van achteren. Pedalada speelt de bal door. Viira bereikt de bal nog maar net als eerste. Viira geeft een hoge lob. Rragami maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías probeert naar een medespeler te passen. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ... Vallarta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:14

65e minuut.
Schivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lefkowicz geeft de bal voor. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rragami rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:15

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Vidrio de bal onder controle te krijgen. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz passt de bal zonder na te denken. Rragami rent richting de bal. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:16

72e minuut.
Daar is Ardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardan kopt de bal weg. Rragami rent richting de bal. Rragami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Feyenoord R 0:17

76e minuut.
Riestra geeft de bal voor. Farías kopt de bal weg. Viira bereikt de bal nog maar net als eerste. Viira draait met de bal, schiet en ... Riestra probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Farías geeft een hoge lob. Rragami is nu in balbezit. Zúñiga met een sublieme pass. Ardan rent richting de bal. Ardan draait met de bal, schiet en ... Vallarta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft de bal voor. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami draait met de bal, schiet en ... Vallarta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Lustigh geeft een lange en hoge pass. Viira rent richting de bal. Viira probeert naar een medespeler te passen. Rragami probeert de bal met de borst te controleren. Rragami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 88%, Feyenoord R 12%.
Reyna Team - Feyenoord R 0:17