Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ejército Rojo Soviético FC Return
Normal Tactiek R5
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 37.4
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Prieto passt de bal zonder na te denken. Harchárik rent richting de bal. Harchárik passt de bal met de wreef. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Return 0:1

9e minuut.
Harchárik probeert naar een medespeler te passen. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Return 0:2

11e minuut.
Inworp. Prieto met een snelle inworp. Klungelig pakt Hierro de bal. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Cabuto bokst de bal weg.

17e minuut.
Villazón verovert de bal door een tackle van achteren. Parada rent richting de bal. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Cardozo rent richting de bal. Cardozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Villa kopt de bal weg. Inworp. Seoane met een snelle inworp. Mora controleert de bal met de borst. Mora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De la Vega geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seoane met een snelle inworp. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Return 0:3

39e minuut.
Seoane met een snelle inworp. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Harchárik begaat een overtreding. Urbina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Urbina kan niet meer verder spelen. Pineda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejército Rojo Soviético FC 74%, Return 26%.
Ejército Rojo Soviético FC - Return 0:3

46e minuut.
Tresoldi komt het veld opgelopen. De la Torre komt het veld opgelopen. Castro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Harchárik onderschept slim de pass. Prieto probeert naar een medespeler te passen. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Return 0:4

49e minuut.
Cabuto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tresoldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Prieto probeert de bal aan de voet te houden. Parada rent richting de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Tresoldi de bal. Tresoldi speelt de bal door. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre haalt uit met een fantastische trap. Cabuto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Return 0:5

61e minuut.
De la Torre passt de bal met de wreef. Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hierro passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Return 0:6

73e minuut.
Harchárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Harchárik geeft een lange en hoge pass. Castro kopt de bal weg. De la Torre is nu in balbezit. De la Torre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tresoldi is nu in balbezit. Tresoldi passt de bal in één keer door. Harchárik probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tresoldi met de inworp. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Harchárik is nu in balbezit. Harchárik geeft de bal voor. Daar is De la Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tresoldi rent richting de bal. Tresoldi passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabuto met een harde bal richting middenveld. Harchárik kopt de bal weg. De la Torre heeft problemen om de bal te vangen. De la Torre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Return 0:7

89e minuut.
De la Torre rent richting de bal. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. De la Torre rent richting de bal. De la Torre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Return 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejército Rojo Soviético FC 84%, Return 16%.
Ejército Rojo Soviético FC - Return 0:8