Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MEXICALI F.C Coreanos
Normal Tactiek sushi
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 33.3
weak Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Moralès verovert de bal door een tackle van achteren. Moralès met een sublieme pass. Correa is nu in balbezit. Peeper verovert de bal door een tackle van achteren. Peeper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Coreanos 0:1

30e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez geeft een lange en hoge pass. Peeper rent richting de bal. Peeper schiet op doel. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Coreanos 0:2

38e minuut.
Ortegón passt de bal zonder na te denken. Suárez geeft een hoge lob. Peeper is nu in balbezit. Peeper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Coreanos 0:3

45e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper onderschept slim de pass. Peeper passt de bal zonder na te denken. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldaña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Coreanos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEXICALI F.C 69%, Coreanos 31%.
MEXICALI F.C - Coreanos 0:4

46e minuut.
Ambriz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambriz passt de bal in één keer door. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper haalt uit met een fantastische trap. Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Coreanos 0:5

48e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón verovert de bal door een tackle van achteren. Ortegón probeert naar een medespeler te passen. Peeper is nu in balbezit. Peeper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Coreanos 0:6

53e minuut.
Arredondo rent richting de bal. Arredondo geeft een hoge lob. Velázquez kopt de bal weg. Peeper is nu in balbezit. Peeper draait met de bal, schiet en ... Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Coreanos 0:7

63e minuut.
Brzostowski geeft een lange en hoge pass. Saldaña kopt de bal weg. Peeper is nu in balbezit. Peeper schiet op doel. Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Coreanos 0:8

72e minuut.
Ortegón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez geeft een hoge lob. Peeper rent richting de bal. Peeper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lavallén geeft de bal voor. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez geeft de bal voor. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper haalt uit met een fantastische trap. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEXICALI F.C 65%, Coreanos 35%.
MEXICALI F.C - Coreanos 0:8