Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juanitos fc Coyotes fc kings
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Klungelig pakt Noriega de bal. Noriega geeft de bal voor. Díaz is nu in balbezit. Paz rent richting de bal. Paz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega onderschept slim de pass. Noriega passt de bal in één keer door. Paz is nu in balbezit. Paz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aldaco trapt de bal weg. Collazo kopt de bal weg. Klungelig pakt De la Peña de bal. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanitos fc 47%, Coyotes fc kings 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juanitos fc - Coyotes fc kings 0:0

48e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce speelt de bal door. Palmeros rent richting de bal. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Terrés de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Patiño heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo speelt de bal door. Mosqueda is nu in balbezit. Mosqueda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hurtado trapt de bal weg. Pinto met een sublieme pass. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juanitos fc - Coyotes fc kings 0:1

71e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Ponce met een sublieme pass. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Hurtado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juanitos fc - Coyotes fc kings 0:2

79e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Paz kopt de bal weg. Mosqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juanitos fc - Coyotes fc kings 1:2

86e minuut.
Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas onderschept slim de pass. Rojas geeft een hoge lob. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanitos fc 58%, Coyotes fc kings 42%.
juanitos fc - Coyotes fc kings 1:2