Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dogs Veracruz fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Gallego rent richting de bal. Gallego speelt de bal door. Klungelig pakt Luque de bal. Galván rent richting de bal. Galván schiet op doel. Mercado bokst de bal weg.

20e minuut.
Forbes met een sublieme pass. Zamorano is nu in balbezit. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Forbes onderschept slim de pass. Forbes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal in één keer door. Galván is nu in balbezit. Galván haalt uit met een fantastische trap. Mercado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galván de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sedano. Sedano krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Osuna met een sublieme pass. Santana speelt de bal door. Galván is nu in balbezit. Galván schiet op doel. Preciado probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zamorano passt de bal met de wreef. Osuna is nu in balbezit. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes haalt uit met een fantastische trap. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs - Veracruz fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogs 65%, Veracruz fc 35%.
Dogs - Veracruz fc 1:0

46e minuut.
Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelos passt de bal in één keer door. Daar is Forbes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamorano draait met de bal, schiet en ... Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Mendoza met een snelle inworp. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Forbes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Forbes neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ibarra passt de bal met de wreef. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo passt de bal zonder na te denken. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo geeft een hoge lob. Luque rent richting de bal. Luque haalt uit met een fantastische trap. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alves met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Saucedo de bal. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza passt de bal in één keer door. Zamorano heeft problemen om de bal te vangen. Zamorano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs - Veracruz fc 2:0

87e minuut.
Osuna geeft de bal voor. Escobedo is nu in balbezit. Monzón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monzón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogs 41%, Veracruz fc 59%.
Dogs - Veracruz fc 2:0