Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FACA FC Batacazo FC
moldova Tactiek Vidriera
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 44.8
formidable Schieten adequate
excellent Passen solid
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Oniṣoarã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldao rent richting de bal. Rákosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldao raakt geblesseerd tijdens het duel. Grunde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boţan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Grunde geeft de bal voor. Eucher probeert naar een medespeler te passen. Bugryn geeft een hoge lob. Švista rent richting de bal. Švista schiet op doel. Rotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Cervilla rent richting de bal. Cervilla passt de bal met de wreef. Grunde heeft problemen om de bal te vangen. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Iuresean rent richting de bal. Marchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Marchetti passt de bal met de wreef. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. Rotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Amandio verovert de bal door een tackle van achteren. Amandio geeft een lange en hoge pass. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel. Rotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Batacazo FC 1:0

19e minuut.
Rüya geeft een hoge lob. Marchetti kopt de bal weg. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Batacazo FC 2:0

20e minuut.
Rákosi probeert naar een medespeler te passen. Marchetti is nu in balbezit. Marchetti geeft een hoge lob. Švista rent richting de bal. Švista schiet op doel. Rotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Inworp. Muchowiecki komt het veld opgelopen. Szwajdych komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Szwajdych geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Amandio de bal onder controle te krijgen. Kalfuyang geeft de bal voor. Arató is nu in balbezit. Arató draait met de bal, schiet en ... Rotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Szwajdych met de inworp. Grunde rent richting de bal. Rákosi verovert de bal door een tackle van achteren. Rákosi geeft de bal voor. Arató krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Klungelig pakt Amandio de bal. Amandio geeft de bal voor. Marchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchetti geeft een lange en hoge pass. Švista maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Marchetti rent richting de bal. Marchetti speelt de bal door. Arató rent richting de bal. Arató schiet op doel. Rotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Batacazo FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 28%, Batacazo FC 72%.
FACA FC - Batacazo FC 3:0

48e minuut.
Eucher rent richting de bal. Eucher geeft een lange en hoge pass. Arató kopt de bal weg. Marchetti geeft een lange en hoge pass. Arató krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chazarreta komt het veld opgelopen. Setikovský komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Camacho komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Marchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchetti passt de bal in één keer door. Kalfuyang speelt de bal door. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kalfuyang passt de bal zonder na te denken. Rákosi rent richting de bal. Grunde maakt een afschuwelijke overtreding. Rákosi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rákosi kan niet meer verder spelen. Piacenzil komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Eucher met een sublieme pass. Marchetti rent richting de bal. Marchetti passt de bal in één keer door. Arató rent richting de bal. Arató draait met de bal, schiet en ... Rotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Chazarreta is nu in balbezit. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho geeft een hoge lob. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Piacenzil rent richting de bal. Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang geeft de bal voor. Arató is nu in balbezit. Arató haalt uit met een fantastische trap. Rotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bregy kopt de bal weg. Despagne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eucher probeert naar een medespeler te passen. Marchetti is nu in balbezit. Marchetti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Doeltrap. Puzzovio komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Arató passt de bal zonder na te denken. Puzzovio rent richting de bal. Craia maakt een afschuwelijke overtreding. Puzzovio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puzzovio komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Batacazo FC 4:0

74e minuut.
Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang onderschept slim de pass. Kalfuyang geeft de bal voor. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel. Rotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tapış komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 42%, Batacazo FC 58%.
FACA FC - Batacazo FC 4:0