Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Targaryen Club Defensor Sporting Club
Hay Equipo Tactiek 5-2-3 PRO
51% Balbezit 49%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 69.3
good Schieten outstanding
good Passen formidable
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Dilhan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hidasi komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Fournarakis kopt de bal weg. Czapiga is nu in balbezit. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga rent richting de bal. Czapiga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Czapiga heeft problemen om de bal te vangen. Czapiga passt de bal met de wreef. Lauper rent richting de bal. Lauper geeft een lange en hoge pass. Mayol maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Fournarakis rent richting de bal. Fournarakis passt de bal zonder na te denken. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol draait met de bal, schiet en ... Slot verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen Club - Defensor Sporting Club 0:1

19e minuut.
Doseděl kopt de bal weg. Fournarakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietrucha. Pietrucha krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mayol is nu in balbezit. Glaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mayol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fournarakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mayol krijgt zijn hoofd ertegen. Kryger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pietrucha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Quartino de bal. Quartino passt de bal in één keer door. Hidasi rent richting de bal. Hidasi draait met de bal, schiet en ... Kupcewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jacquet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lauper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauper passt de bal met de wreef. Jacquet rent richting de bal. Jacquet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jacquet met een snelle inworp. Lauper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauper geeft een hoge lob. Czapiga is nu in balbezit. Czapiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Kalenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis passt de bal in één keer door. Czapiga rent richting de bal. Czapiga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Quartino geeft de bal voor. Lantez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantez speelt de bal door. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jacquet probeert naar een medespeler te passen. Mayol rent richting de bal. Mayol passt de bal met de wreef. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga haalt uit met een fantastische trap. Kryger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Fournarakis geeft de bal voor. Czapiga kopt de bal weg. Mayol rent richting de bal. Mayol haalt uit met een fantastische trap. Kryger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen Club - Defensor Sporting Club 0:2

38e minuut.
Fournarakis met de inworp. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet passt de bal met de wreef. Mayol rent richting de bal. Mayol draait met de bal, schiet en ... Kryger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Glaza kopt de bal weg. Fournarakis heeft problemen om de bal te vangen. Fournarakis probeert naar een medespeler te passen. Mayol is nu in balbezit. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen Club 70%, Defensor Sporting Club 30%.
Targaryen Club - Defensor Sporting Club 0:2

46e minuut.
Folea komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mayol geeft de bal voor. Lauper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauper met een sublieme pass. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis speelt de bal door. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea schiet op doel. Kryger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Pattavina passt de bal in één keer door. Rabijewski rent richting de bal. Quartino maakt een afschuwelijke overtreding. Quartino krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Daar is Hidasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doseděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi begaat een overtreding. Hidasi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski geeft een lange en hoge pass. Slot heeft problemen om de bal te vangen. Mayol rent richting de bal. Mayol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doseděl rent richting de bal. Jacquet geeft de bal voor. Mayol kopt de bal weg. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea draait met de bal, schiet en ... Kryger bokst de bal weg.

78e minuut.
Jacquet speelt de bal door. Daar is Fournarakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fournarakis passt de bal in één keer door. Folea rent richting de bal. Folea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Lauper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pattavina rent richting de bal. Fournarakis onderschept slim de pass. Fournarakis geeft de bal voor. Folea maakt een snoekduik en kopt de bal. Kryger bokst de bal weg.

87e minuut.
Lauper geeft een lange en hoge pass. Glaza heeft problemen om de bal te vangen. Mayol is nu in balbezit. Mayol haalt uit met een fantastische trap. Kryger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen Club - Defensor Sporting Club 0:3

89e minuut.
Roslan met een snelle inworp. Snopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauper verovert de bal door een tackle van achteren. Lauper geeft een hoge lob. Mayol krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen Club 81%, Defensor Sporting Club 19%.
Targaryen Club - Defensor Sporting Club 0:3