Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRIS DELIA FC La Cicloneta F.C
asc x 1 Tactiek La Cicloneta B
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 32.2
solid Schieten average
average Passen weak
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Baquero kopt de bal weg. Daar is Berbelidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konkiel is nu in balbezit. Berbelidis verovert de bal door een tackle van achteren. Berbelidis haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bulkan verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajorski. Bajorski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Fortarel passt de bal in één keer door. Baquero rent richting de bal. Baquero passt de bal in één keer door. Meinhold rent richting de bal. Meinhold schiet op doel. Kołakowski bokst de bal weg.

22e minuut.
Statu onderschept slim de pass. Statu met een sublieme pass. Varela is nu in balbezit. Varela haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Statu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taini komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Fortarel kopt de bal weg. Fangueiro probeert de bal met de borst te controleren. Gür rent richting de bal. Gavaldà onderschept slim de pass. Gavaldà draait met de bal, schiet en ... Peszniau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRIS DELIA FC 23%, La Cicloneta F.C 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IRIS DELIA FC - La Cicloneta F.C 0:0

47e minuut.
Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero geeft een hoge lob. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bajorski geeft een lange en hoge pass. Taini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makuch. Makuch krijgt een gele kaart. Taini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Taini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Isoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Baquero speelt de bal door. Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel probeert naar een medespeler te passen. Meinhold is nu in balbezit. Meinhold draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bajorski is nu in balbezit. Fortarel verovert de bal door een tackle van achteren. Fortarel geeft een hoge lob. Meinhold bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinhold schiet op doel. Kołakowski bokst de bal weg.

74e minuut.
Fortarel geeft de bal voor. Berbelidis kopt de bal weg. Varela is nu in balbezit. Varela haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Gür maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Berbelidis kopt de bal weg. Meinhold heeft problemen om de bal te vangen. Meinhold haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - La Cicloneta F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRIS DELIA FC 21%, La Cicloneta F.C 79%.
IRIS DELIA FC - La Cicloneta F.C 1:0