Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patio Preda IRIS DELIA FC
4-4-2 Tactiek asc x 1
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 49
good Schieten very good
average Passen adequate
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Berbelidis passt de bal in één keer door. Baquero is nu in balbezit. Baquero geeft de bal voor. Moigneu probeert de bal aan de voet te houden. Ferreti kopt de bal weg. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Fortarel met een snelle inworp. Bulkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulkan geeft een hoge lob. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Peszniau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Fortarel geeft de bal voor. Berbelidis kopt de bal weg. Daar is Varela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:1

12e minuut.
Garitano met een sublieme pass. Ventimiglia rent richting de bal. Statu geeft een lange en hoge pass. Ferreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreti haalt uit met een fantastische trap. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:2

18e minuut.
Fortarel verovert de bal door een tackle van achteren. Fortarel geeft een lange en hoge pass. Herne is nu in balbezit. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ventimiglia geeft een lange en hoge pass. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Statu. Statu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Ferreti de bal onder controle te krijgen. Hromják bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ferreti zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ferreti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Ventimiglia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kempf de bal. Fortarel geeft de bal voor. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Baquero geeft een lange en hoge pass. Varela is nu in balbezit. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Serrano met een harde bal richting middenveld. Baquero kopt de bal weg. Berbelidis rent richting de bal. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu onderschept slim de pass. Statu met een sublieme pass. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patio Preda 70%, IRIS DELIA FC 30%.
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:2

51e minuut.
Klungelig pakt Wink de bal. Statu is nu in balbezit. Statu passt de bal zonder na te denken. Varela is nu in balbezit. Varela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Varela is nu in balbezit. Herne rent richting de bal. Varela onderschept slim de pass. Varela haalt uit met een fantastische trap. Serrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:3

67e minuut.
Bulkan is nu in balbezit. Fortarel geeft een lange en hoge pass. Wink rent richting de bal. Varela onderschept slim de pass. Varela geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Varela geeft een hoge lob. Daar is Hromják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis schiet op doel. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patio Preda 64%, IRIS DELIA FC 36%.
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:4