Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Mala Junta Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Mala Junta argentinanecoboca
541 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 19.7
excellent Schieten poor
excellent Passen poor
good Verdedigen weak


11e minuut.
Lewis haalt uit met een fantastische trap. Escauriza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barrios geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Araqelyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kazepis rent richting de bal. Kazepis geeft een hoge lob. Daar is Escauriza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toker met een snelle inworp. Barrios controleert de bal met de borst. Barrios geeft een hoge lob. Escauriza kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barrios geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mangiardi is nu in balbezit. Toker bereikt de bal nog maar net als eerste. Toker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Araqelyan de bal. Araqelyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Paler kopt de bal weg. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec passt de bal in één keer door. Araqelyan heeft problemen om de bal te vangen. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Escauriza de bal. Lewis rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lewis is nu in balbezit. Lewis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 1:0

28e minuut.
Araqelyan passt de bal met de wreef. Waiwenad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazepis. Waiwenad roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Waiwenad kan niet meer verder spelen. Palacios komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec geeft de bal voor. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 2:0

33e minuut.
Paler onderschept slim de pass. Inworp. Paler met de inworp. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec geeft een lange en hoge pass. Juan bokst de bal weg.

36e minuut.
Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Lewis geeft een lange en hoge pass. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel. Juan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 3:0

38e minuut.
Quaroni rent richting de bal. Araqelyan onderschept slim de pass. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 4:0

42e minuut.
Barrios speelt de bal door. Lipiec rent richting de bal. Lipiec probeert naar een medespeler te passen. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap. Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 5:0

44e minuut.
Lewis met een sublieme pass. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios geeft de bal voor. Klungelig pakt Araqelyan de bal. Araqelyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 25%, argentinanecoboca 75%.
Mala Junta - argentinanecoboca 6:0

50e minuut.
Tujschinaider bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pestarino met een snelle inworp. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Săpunaru begaat een overtreding. Palacios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pestarino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Schürrer de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 6:1

56e minuut.
Kazepis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis is nu in balbezit. Lewis passt de bal zonder na te denken. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipiec met de inworp. Klungelig pakt Lewis de bal. Lewis geeft een lange en hoge pass. Araqelyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 7:1

62e minuut.
Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan passt de bal in één keer door. Lewis met een sublieme pass. Kazepis is nu in balbezit. Kazepis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Săpunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Săpunaru geeft een hoge lob. Daar is Tujschinaider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 8:1

69e minuut.
Toker probeert naar een medespeler te passen. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft een lange en hoge pass. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 9:1

71e minuut.
Toker passt de bal met de wreef. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan probeert naar een medespeler te passen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 10:1

75e minuut.
Juan probeert naar een medespeler te passen. Belka probeert naar een medespeler te passen. Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal zonder na te denken. Lewis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 11:1

76e minuut.
Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Lewis is nu in balbezit. Lewis passt de bal met de wreef. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gogoasă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trí Hùng komt het veld opgelopen. Lipiec komt bij de bal en schiet. Kazepis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - argentinanecoboca 12:1

88e minuut.
Lewis speelt de bal door. Toker is nu in balbezit. Mangiardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toker onderschept slim de pass. Toker geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 32%, argentinanecoboca 68%.
Mala Junta - argentinanecoboca 12:1