Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Depipol F.C. Ferro Carril Oeste
Normal Tactiek JUGARLA
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten solid
poor Passen solid
weak Verdedigen average


4e minuut.
Carosanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carosanti geeft een lange en hoge pass. Bertanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertanza schiet op doel. Rutkowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pelej rent richting de bal. Pelej geeft een lange en hoge pass. D`Angelo onderschept slim de pass. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Ferro Carril Oeste 0:1

13e minuut.
Andrysiak controleert de bal met de borst. Millman is nu in balbezit. Millman passt de bal in één keer door. Hartert rent richting de bal. Hartert geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gvirtz trapt de bal weg van het doel. Andrysiak kopt de bal weg. Klungelig pakt D`Angelo de bal. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tello is nu in balbezit. Dobrowolski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrowolski speelt de bal door. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fenomeno probeert de bal met de borst te controleren. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. Rutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... Gvirtz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Ferro Carril Oeste 0:2

25e minuut.
Cicerchia probeert de bal aan de voet te houden. Hartert verovert de bal door een tackle van achteren. Hartert passt de bal met de wreef. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hartert geeft een lange en hoge pass. Daar is Carosanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... Gvirtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dobrowolski geeft een lange en hoge pass. Rutkowski controleert de bal met de borst. Andrysiak geeft een lange en hoge pass. Fenomeno springt en kopt de bal. Gvirtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Ferro Carril Oeste 0:3

33e minuut.
Dobrowolski kopt de bal weg. Klungelig pakt Carosanti de bal. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert D`Angelo de bal onder controle te krijgen. Gvirtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Ferro Carril Oeste 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depipol F.C. 73%, Ferro Carril Oeste 27%.
Depipol F.C. - Ferro Carril Oeste 0:4

49e minuut.
Bertanza is nu in balbezit. Andrysiak speelt de bal door. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caire de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hartert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cicerchia is nu in balbezit. Fenomeno onderschept slim de pass. Fenomeno geeft een hoge lob. Rutkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hartert probeert de bal met de borst te controleren. Cicerchia rent richting de bal. Rutkowski is nu in balbezit. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Ferro Carril Oeste 0:5

63e minuut.
Gvirtz trapt de bal weg. Hartert controleert de bal met de borst. Hartert geeft een hoge lob. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hartert met een sublieme pass. Cicogna geeft een hoge lob. Dobrowolski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rutkowski de bal. Rutkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gvirtz niet meer kan verder spelen. Carrusca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depipol F.C. 74%, Ferro Carril Oeste 26%.
Depipol F.C. - Ferro Carril Oeste 0:5