Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: C.A. Vetere Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10517
C.A. Vetere Union Mikan
s4adelante24wd3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 25.5
solid Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Medell probeert naar een medespeler te passen. Çöğürlü is nu in balbezit. Çöğürlü passt de bal in één keer door. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Union Mikan 1:0

4e minuut.
Mazzuchelli is nu in balbezit. Medell onderschept slim de pass. Medell passt de bal met de wreef. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Union Mikan 2:0

13e minuut.
Sittmann passt de bal met de wreef. Medell is nu in balbezit. Medell passt de bal in één keer door. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Barruti speelt de bal door. Pratto is nu in balbezit. Gutiérrez is nu in balbezit. Pratto verovert de bal door een tackle van achteren. Pratto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Uriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Del Pozo rent richting de bal. Del Pozo passt de bal met de wreef. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto geeft een lange en hoge pass. Rosada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Sittmann rent richting de bal. Maripani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann onderschept slim de pass. Sittmann haalt uit met een fantastische trap. Rosada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Union Mikan 3:0

29e minuut.
Barruti passt de bal in één keer door. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü passt de bal zonder na te denken. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 22%, Union Mikan 78%.
C.A. Vetere - Union Mikan 3:0

46e minuut.
Villamil komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann is nu in balbezit. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell passt de bal met de wreef. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Union Mikan 4:0

53e minuut.
Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuchelli verovert de bal door een tackle van achteren. Çöğürlü verovert de bal door een tackle van achteren. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell schiet op doel. Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Medell maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pratto met de inworp. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez. Gutiérrez krijgt een gele kaart. Çöğürlü raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Del Pozo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Venesia de bal onder controle te krijgen. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kanevsky passt de bal zonder na te denken. Sittmann heeft problemen om de bal te vangen. Kanevsky rent richting de bal. Sittmann rent richting de bal. Sittmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kanevsky geeft de bal voor. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell draait met de bal, schiet en ... Mazzuchelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Sittmann komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Medell is nu in balbezit. Medell geeft een hoge lob. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann geeft de bal voor. Sittmann springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Del Pozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pratto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratto geeft een hoge lob. Kurşuncu rent richting de bal. Kurşuncu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Del Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Pozo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Caletto de bal onder controle te krijgen. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sittmann met een sublieme pass. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü geeft een hoge lob. Medell geeft een lange en hoge pass. Sittmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Union Mikan 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 8%, Union Mikan 92%.
C.A. Vetere - Union Mikan 5:0