Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lusitano Vildemoinhos Os Perdulários
5-3-2 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 34
very good Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Fingr met een sublieme pass. Hordyński is nu in balbezit. Perrault bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrault haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bigalis de bal onder controle te krijgen. Despaigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hordyński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusitano Vildemoinhos - Os Perdulários 1:0

2e minuut.
Bairro da Caixa met een sublieme pass. Hordyński is nu in balbezit. Caminoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński onderschept slim de pass. Hordyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sela kopt de bal weg. Daar is Caminoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordyński rent richting de bal. Hordyński schiet op doel. Despaigne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bajdachnyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordyński rent richting de bal. Hordyński schiet op doel. Despaigne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusitano Vildemoinhos - Os Perdulários 2:0

11e minuut.
Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński passt de bal in één keer door. Perrault is nu in balbezit. Perrault schiet op doel. Despaigne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusitano Vildemoinhos - Os Perdulários 3:0

21e minuut.
Caminoli probeert naar een medespeler te passen. Fingr geeft een lange en hoge pass. Hordyński kopt de bal weg. Perrault rent richting de bal. Perrault draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hordyński passt de bal in één keer door. Małkowski rent richting de bal. Małkowski passt de bal in één keer door. Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Małkowski rent richting de bal. Fingr probeert naar een medespeler te passen. Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński schiet op doel. Despaigne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusitano Vildemoinhos - Os Perdulários 4:0

29e minuut.
Pinto Leite kopt de bal weg. Małkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candeias. Candeias krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Pinto Leite de bal. Fingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fingr speelt de bal door. Perrault rent richting de bal. Perrault haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bajdachnyj geeft de bal voor. Inworp. Małkowski met een snelle inworp. Hordyński rent richting de bal. Hordyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Salteiro rent richting de bal. Małkowski onderschept slim de pass. Małkowski passt de bal zonder na te denken. Perrault heeft problemen om de bal te vangen. Perrault draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusitano Vildemoinhos 20%, Os Perdulários 80%.
Lusitano Vildemoinhos - Os Perdulários 4:0

49e minuut.
Candeias passt de bal zonder na te denken. Salteiro geeft een lange en hoge pass. Sela kopt de bal weg. Perrault bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrault haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Caminoli is nu in balbezit. Fingr rent richting de bal. Fingr speelt de bal door. Perrault rent richting de bal. Perrault draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fingr speelt de bal door. Małkowski speelt de bal door. Hordyński heeft problemen om de bal te vangen. Hordyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Frigido met een sublieme pass. Perrault is nu in balbezit. Perrault met een sublieme pass. Hordyński is nu in balbezit. Hordyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Chachuła heeft problemen om de bal te vangen. Fingr rent richting de bal. Fingr passt de bal in één keer door. Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sela kan de bal niet met de borst controleren. Turyanchyk rent richting de bal. Sela verovert de bal door een tackle van achteren. Perrault is nu in balbezit. Perrault haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Sendas rent richting de bal. Sendas geeft de bal voor. Salteiro probeert naar een medespeler te passen. Perrault is nu in balbezit. Perrault schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Małkowski met een snelle inworp. Fingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fingr met een sublieme pass. Hordyński rent richting de bal. Hordyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Platteeuw verovert de bal door een tackle van achteren. Platteeuw speelt de bal door. Małkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perrault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrault haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bajdachnyj verovert de bal door een tackle van achteren. Małkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Małkowski met een sublieme pass. Perrault is nu in balbezit. Perrault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusitano Vildemoinhos - Os Perdulários 5:0

90e minuut.
Berensztein heeft problemen om de bal te vangen. Sela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sela passt de bal in één keer door. Perrault bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrault draait met de bal, schiet en ... Despaigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusitano Vildemoinhos 14%, Os Perdulários 86%.
Lusitano Vildemoinhos - Os Perdulários 5:0