Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: SCEB Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 42277
SCEB S.C.U.Torreense
Tactic 1.4 Tactiek 4-3-3 SPE
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 58
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Ribadaneira kopt de bal weg. Santisteban rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sedloski. Sedloski krijgt een gele kaart. Santisteban raakt geblesseerd tijdens het duel. Santisteban zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Konojadzki krijgt zijn hoofd ertegen. Gewinner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - S.C.U.Torreense 0:1

5e minuut.
Tison met een sublieme pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal zonder na te denken. Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Chiper is nu in balbezit. Schmidiger begaat een overtreding. Chiper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tison zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Natti de bal. Natti draait met de bal, schiet en ... Donnelly bokst de bal weg.

31e minuut.
Tison probeert naar een medespeler te passen. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper passt de bal in één keer door. Natti rent richting de bal. Natti schiet op doel. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Barba onderschept slim de pass. Barba met een sublieme pass. Santisteban speelt de bal door. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz schiet op doel. Gewinner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Sedloski probeert naar een medespeler te passen. Natti is nu in balbezit. Natti speelt de bal door. Chiper rent richting de bal. Chiper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schmidiger verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCEB - S.C.U.Torreense 1:1

38e minuut.
Daar is Barba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiper is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barba. Barba krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Barba kopt de bal weg. Caro probeert naar een medespeler te passen. Konojadzki is nu in balbezit. Konojadzki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - S.C.U.Torreense 1:2

43e minuut.
Cuper passt de bal met de wreef. Santisteban rent richting de bal. Santisteban passt de bal met de wreef. Rembacz rent richting de bal. Rembacz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Coxas heeft problemen om de bal te vangen. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coxas. Konojadzki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Konojadzki kan niet meer verder spelen. Sá Leão komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 53%, S.C.U.Torreense 47%.
SCEB - S.C.U.Torreense 1:2

46e minuut.
Walczewski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ribadaneira geeft de bal voor. Schmidiger heeft problemen om de bal te vangen. Natti rent richting de bal. Natti draait met de bal, schiet en ... Donnelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCEB - S.C.U.Torreense 2:2

51e minuut.
Ribadaneira geeft een lange en hoge pass. Natti kopt de bal weg. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper draait met de bal, schiet en ... Donnelly probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sedloski met een sublieme pass. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Rosado kopt de bal weg. Sedloski speelt de bal door. Chiper rent richting de bal. Chiper schiet op doel. Donnelly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - S.C.U.Torreense 3:2

60e minuut.
Natti probeert naar een medespeler te passen. Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal met de wreef. Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sedloski passt de bal zonder na te denken. Cioban rent richting de bal. Cioban passt de bal zonder na te denken. Natti rent richting de bal. Natti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penetrante komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zagórski verovert de bal door een tackle van achteren. Sedloski onderschept slim de pass. Sedloski passt de bal zonder na te denken. Daar is Natti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natti haalt uit met een fantastische trap. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sedloski met een sublieme pass. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski rent richting de bal. Penetrante verovert de bal door een tackle van achteren. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Sedloski verovert de bal door een tackle van achteren. Sedloski probeert naar een medespeler te passen. Tison rent richting de bal. Tison geeft een hoge lob. Penetrante maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sedloski is nu in balbezit. Sedloski speelt de bal door. Natti is nu in balbezit. Natti draait met de bal, schiet en ... Donnelly probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 41%, S.C.U.Torreense 59%.
SCEB - S.C.U.Torreense 3:2