Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vindimas FC Futebol Clube de Arouca
Nova Tactiek e442
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 45.3
matig Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Bairro geeft de bal voor. Daar is Ranhoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltrão is nu in balbezit. Beltrão geeft een lange en hoge pass. Ferro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Beltrão met een sublieme pass. Bairro rent richting de bal. Bairro passt de bal zonder na te denken. Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Capristano probeert naar een medespeler te passen. Tamegão bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaglione legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scaglione krijgt een gele kaart. Soverosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calheiros komt het veld opgelopen. Tamegão zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Meneses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ferro rent richting de bal. Ferro passt de bal in één keer door. Scaglione rent richting de bal. Tamegão verovert de bal door een tackle van achteren. Tamegão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
van Nederland onderschept slim de pass. Bairro verovert de bal door een tackle van achteren. Bairro passt de bal zonder na te denken. Tamegão is nu in balbezit. Tamegão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Capristano is nu in balbezit. Capristano passt de bal zonder na te denken. Tamegão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamegão haalt uit met een fantastische trap. Meneses werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Akat met een sublieme pass. Capristano is nu in balbezit. Capristano met een sublieme pass. Ferro is nu in balbezit. Ferro schiet op doel. Meneses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beltrão zal de hoekschop nemen. Capristano probeert de bal met de borst te controleren. Ferro rent richting de bal. Ferro draait met de bal, schiet en ... Meneses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Futebol Clube de Arouca 0:1

45e minuut.
Beltrão passt de bal zonder na te denken. Tamegão rent richting de bal. Tamegão draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scaglione de bal onder controle te krijgen. Meneses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Futebol Clube de Arouca 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vindimas FC 73%, Futebol Clube de Arouca 27%.
Vindimas FC - Futebol Clube de Arouca 0:2

50e minuut.
Beltrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrão passt de bal in één keer door. Chato met een sublieme pass. Tamegão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamegão schiet op doel. Meneses bokst de bal weg.

73e minuut.
Portimão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bairro is nu in balbezit. Bairro passt de bal met de wreef. Tamegão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamegão draait met de bal, schiet en ... Meneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Tamegão is nu in balbezit. Bairro is nu in balbezit. Tamegão is nu in balbezit. Bairro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairro draait met de bal, schiet en ... Meneses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Portimão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bairro rent richting de bal. Bairro probeert naar een medespeler te passen. Ferro is nu in balbezit. Ferro schiet op doel. Meneses bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vindimas FC 74%, Futebol Clube de Arouca 26%.
Vindimas FC - Futebol Clube de Arouca 0:2