Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.FELGUEIRAS Leões da Avenida
super ligue Tactiek D
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.8 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
da Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. da Trindade geeft een lange en hoge pass. Eidery rent richting de bal. Eidery passt de bal zonder na te denken. Teleki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Eidery kopt de bal weg. Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal in één keer door. Garbsch rent richting de bal. Garbsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Eidery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Eidery zijn tegenspeler op de grond. Eidery krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Eidery geeft een lange en hoge pass. da Trindade kopt de bal weg. da Silva met een sublieme pass. Rolando Pereira is nu in balbezit. Rolando Pereira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Garbsch met de inworp. Herrera geeft de bal voor. da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kukiełka passt de bal in één keer door. Daar is Teleki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teleki geeft de bal voor. Gornakov krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Krátoška geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eidery met een snelle inworp. Herrera geeft een hoge lob. Gornakov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lukasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garbsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbsch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lukasson bokst de bal weg.

39e minuut.
Garbsch met de inworp. Outeiro is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera geeft een hoge lob. Gornakov krijgt zijn hoofd ertegen. Lukasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.FELGUEIRAS 59%, Leões da Avenida 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:0

48e minuut.
Garbsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolando Pereira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garbsch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Soplica neemt zijn aanloop. Lukasson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:1

58e minuut.
Broglia met een sublieme pass. da Trindade rent richting de bal. Soplica maakt een afschuwelijke overtreding. Soplica krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Kukiełka de bal. Rolando Pereira rent richting de bal. Kukiełka begaat een overtreding. Kukiełka krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kukiełka speelt de bal door. Teleki is nu in balbezit. Teleki geeft een hoge lob. Gornakov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lukasson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:2

72e minuut.
da Trindade is nu in balbezit. da Trindade geeft een lange en hoge pass. Outeiro kopt de bal weg. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kobylaniec rent richting de bal. Kobylaniec geeft een lange en hoge pass. Garbsch probeert de bal aan de voet te houden. Bagietas geeft een lange en hoge pass. Gornakov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kukiełka met een sublieme pass. Garbsch geeft een lange en hoge pass. da Trindade heeft problemen om de bal te vangen. Soplica rent richting de bal. Soplica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.FELGUEIRAS 47%, Leões da Avenida 53%.
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:3