Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Astros Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1701
Astros Cromos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Moita met de inworp. Codinhas is nu in balbezit. Batoteiro probeert naar een medespeler te passen. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Codinhas is nu in balbezit. Romeiras verovert de bal door een tackle van achteren. Romeiras passt de bal met de wreef. rent richting de bal. haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Batoteiro probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. Codinhas verovert de bal door een tackle van achteren. Batoteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Batoteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cueca probeert naar een medespeler te passen. Batoteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Batoteiro passt de bal met de wreef. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bogarim bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintino onderschept slim de pass. Quintino met een sublieme pass. Batoteiro is nu in balbezit. Batoteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astros 67%, Cromos 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astros - Cromos 0:0

73e minuut.
Batoteiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cueca is nu in balbezit. Cueca passt de bal zonder na te denken. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Figo probeert wanhopig de bal te grijpen. Póvoas is nu in balbezit. Póvoas draait met de bal, schiet en ... Figo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Quintino geeft de bal voor. Nave kopt de bal weg. Romeiras met een sublieme pass. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astros 60%, Cromos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astros - Cromos 0:0