Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qwerty Team body shot
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 28.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Coxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiras verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiras passt de bal zonder na te denken. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio geeft een lange en hoge pass. Macieira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Salomão met een sublieme pass. Ceita is nu in balbezit. Lewis onderschept slim de pass. Lewis geeft een lange en hoge pass. Siwek rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Coxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiras verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiras passt de bal met de wreef. Siwek rent richting de bal. Siwek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Regueiras is nu in balbezit. Almada Negreiros begaat een overtreding. Regueiras raakt geblesseerd tijdens het duel. Gasparri met een snel genomen vrije trap. Siwek rent richting de bal. Siwek haalt uit met een fantastische trap. Macieira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Carapeta de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Trancoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio onderschept slim de pass. Feio speelt de bal door. Siwek rent richting de bal. Siwek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Trancoso rent richting de bal. Kubełek onderschept slim de pass. Kubełek passt de bal met de wreef. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Qwerty Team - body shot 0:1

36e minuut.
Gasparri kopt de bal weg. Klungelig pakt Regueiras de bal. Coxo rent richting de bal. Regueiras verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qwerty Team - body shot 0:2

44e minuut.
Carapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Carapeta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şandru met de inworp. Sintra geeft een hoge lob. Macieira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qwerty Team 69%, body shot 31%.
Qwerty Team - body shot 0:2

49e minuut.
Daar is Regueiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regueiras speelt de bal door. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio schiet op doel. Carapeta probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Lewis rent richting de bal. Sintra is nu in balbezit. Sintra probeert naar een medespeler te passen. Regueiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qwerty Team - body shot 0:3

57e minuut.
Coxo is nu in balbezit. Regueiras verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trancoso. Regueiras wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Regueiras kan niet meer verder spelen.

60e minuut.
Gasparri met een sublieme pass. Lewis is nu in balbezit. Lewis passt de bal zonder na te denken. Siwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qwerty Team - body shot 0:4

66e minuut.
Lewis met de inworp. Şandru rent richting de bal. Şandru geeft de bal voor. Siwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şandru met een snelle inworp. Lewis geeft een hoge lob. Siwek is nu in balbezit. Siwek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qwerty Team - body shot 0:5

74e minuut.
Kubełek controleert de bal met de borst. Kubełek geeft een lange en hoge pass. Siwek kopt de bal weg. Lewis rent richting de bal. Lewis haalt uit met een fantastische trap. Macieira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Russa met een sublieme pass. Zila heeft problemen om de bal te vangen. Zila met een sublieme pass. Siwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qwerty Team - body shot 0:6

83e minuut.
Şandru geeft de bal voor. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis passt de bal zonder na te denken. Siwek is nu in balbezit. Siwek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Siwek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

89e minuut.
Macieira met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Şandru de bal. Salomão begaat een overtreding. Salomão krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qwerty Team 72%, body shot 28%.
Qwerty Team - body shot 0:6