Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JokerClub Corvos
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Capitulino rent richting de bal. Capitulino speelt de bal door. Daar is Néné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmeleiro rent richting de bal. Marmeleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cortês onderschept slim de pass. Margal verovert de bal door een tackle van achteren. Fozica bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal onderschept slim de pass. Margal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Queiroga onderschept slim de pass. Neni is nu in balbezit. Margal rent richting de bal. Margal schiet op doel. Cortês probeert de bal aan de voet te houden. Celeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Marmeleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrigo onderschept slim de pass. Carrigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - Corvos 1:0

44e minuut.
Picamiolos passt de bal met de wreef. Carrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrigo speelt de bal door. Marmeleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmeleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerClub 50%, Corvos 50%.
JokerClub - Corvos 1:0

56e minuut.
Neni heeft problemen om de bal te vangen. Neni geeft de bal voor. Daar is Fozica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briteiros rent richting de bal. Briteiros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Néné verovert de bal door een tackle van achteren. Néné speelt de bal door. Ambia is nu in balbezit. Cabedo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabedo geeft een hoge lob. Celeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Celeiro niet meer kan verder spelen. Sapo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Neni rent richting de bal. Picamiolos verovert de bal door een tackle van achteren. Picamiolos geeft een hoge lob. Marmeleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmeleiro schiet op doel. Ponta Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - Corvos 2:0

79e minuut.
Picamiolos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cacheiro de bal. Marmeleiro is nu in balbezit. Marmeleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - Corvos 3:0

80e minuut.
Margal passt de bal zonder na te denken. Campilho rent richting de bal. Agria verovert de bal door een tackle van achteren. Agria probeert naar een medespeler te passen. Cacheiro onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerClub 57%, Corvos 43%.
JokerClub - Corvos 3:0