Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.02
  • Stadion: Angola Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6558
CLUB KANGAROO S.S. atletico PRR
defesa Tactiek 442nova
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 52
solid Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamrik onderschept slim de pass. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş draait met de bal, schiet en ... Belodedici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB KANGAROO S.S. - atletico PRR 0:1

3e minuut.
Jamrik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włodarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riemel is nu in balbezit. Riemel draait met de bal, schiet en ... Belodedici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bobô heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobô. Bobô krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Stange probeert naar een medespeler te passen. Resconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Resconi passt de bal in één keer door. Sousândrade rent richting de bal. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLUB KANGAROO S.S. - atletico PRR 1:1

40e minuut.
Rotela geeft de bal voor. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Riemel is nu in balbezit. Riemel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Resconi rent richting de bal. Resconi passt de bal met de wreef. Wylde met een sublieme pass. Munn rent richting de bal. Munn draait met de bal, schiet en ... Belodedici bokst de bal weg. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB KANGAROO S.S. - atletico PRR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB KANGAROO S.S. 45%, atletico PRR 55%.
CLUB KANGAROO S.S. - atletico PRR 1:2

53e minuut.
Merchel verovert de bal door een tackle van achteren. Merchel geeft een hoge lob. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro met een sublieme pass. Munn is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Sousândrade met een sublieme pass. Di Noia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Noia geeft een lange en hoge pass. Sousândrade is nu in balbezit. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap. Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Włodarz is nu in balbezit. Włodarz passt de bal zonder na te denken. Munn is nu in balbezit. Munn haalt uit met een fantastische trap. Belodedici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLUB KANGAROO S.S. - atletico PRR 1:3

83e minuut.
Thế Anh passt de bal zonder na te denken. Calisto geeft een hoge lob. Resconi kopt de bal weg. Sousândrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Rotela geeft een hoge lob. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel probeert naar een medespeler te passen. Munn is nu in balbezit. Munn haalt uit met een fantastische trap. Belodedici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ribeiro met een snelle inworp. Munn rent richting de bal. Munn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB KANGAROO S.S. 59%, atletico PRR 41%.
CLUB KANGAROO S.S. - atletico PRR 1:3