Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lusa Portuguesa BlueFlames
352 Lusa Tactiek Ofensiva
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.6 gemiddelde waardering 54.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Barrancos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Strocki speelt de bal door. Garlet rent richting de bal. Garlet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Plachetka geeft een lange en hoge pass. Garlet is nu in balbezit. Kalabić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garlet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barrancos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ulusan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Ulusan probeert naar een medespeler te passen. Pinoli kopt de bal weg. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulusan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Płaskoczyński speelt de bal door. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos passt de bal in één keer door. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wink zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinoli speelt de bal door. Barrancos rent richting de bal. Barrancos schiet op doel. Ulusan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - BlueFlames 0:1

16e minuut.
Lio passt de bal in één keer door. van Haaren rent richting de bal. Met opzet legt Pinoli zijn tegenspeler op de grond. Pinoli krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Barrancos is nu in balbezit. Strocki rent richting de bal. Strocki passt de bal met de wreef. Garlet rent richting de bal. Garlet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos rent richting de bal. Barrancos schiet op doel. Ulusan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gruszecki probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Plachetka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barrancos springt en kopt de bal. Ulusan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pinoli is nu in balbezit. Drăgănescu begaat een overtreding. Pinoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinoli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garlet maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pinoli passt de bal zonder na te denken. Barrancos rent richting de bal. Barrancos passt de bal in één keer door. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
van Haaren passt de bal met de wreef. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio passt de bal zonder na te denken. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lusa Portuguesa - BlueFlames 1:1

45e minuut.
Pinoli onderschept slim de pass. Pinoli speelt de bal door. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - BlueFlames 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusa Portuguesa 54%, BlueFlames 46%.
Lusa Portuguesa - BlueFlames 2:1

48e minuut.
Grelecki kan de bal niet met de borst controleren. Rákosník probeert naar een medespeler te passen. Plachetka speelt de bal door. Klungelig pakt Barrancos de bal. Barrancos haalt uit met een fantastische trap. Ulusan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Barrancos kopt de bal weg. Garlet is nu in balbezit. Gruszecki rent richting de bal. Garlet onderschept slim de pass. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Ulusan bokst de bal weg.

53e minuut.
Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos geeft de bal voor. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lusa Portuguesa - BlueFlames 2:2

55e minuut.
Barrancos probeert de bal met de borst te controleren. Barrancos geeft de bal voor. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet draait met de bal, schiet en ... Ulusan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gruszecki rent richting de bal. Paal!

57e minuut.
Ðức Huy neemt de hoekschop. Wink verovert de bal door een tackle van achteren. Lio rent richting de bal. Lio geeft een lange en hoge pass. Beldeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
van Haaren onderschept slim de pass. Gradkowski is nu in balbezit. van Haaren onderschept slim de pass. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Ðức Huy rent richting de bal. Plachetka verovert de bal door een tackle van achteren. Plachetka passt de bal met de wreef. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
van Haaren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stafik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Wink zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stafik probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu schiet op doel. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pinoli passt de bal met de wreef. Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Strocki passt de bal met de wreef. Barrancos rent richting de bal. Barrancos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wink met de inworp. Pinoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinoli passt de bal in één keer door. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos haalt uit met een fantastische trap. Ulusan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusa Portuguesa 51%, BlueFlames 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lusa Portuguesa - BlueFlames 2:2