Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Oriental Futbol y Amistad pirata
Toque y me voy Tactiek viu
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 44.5
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Canabrava rent richting de bal. Canabrava met een sublieme pass. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Casagrande maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 1:0

4e minuut.
Tobí speelt de bal door. Daar is Bandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Zenso is nu in balbezit. Bandeira onderschept slim de pass. Bandeira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ertemir verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Carreño met een snelle inworp. Łopatowicz geeft een hoge lob. Casagrande springt en kopt de bal. Serathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bandeira de bal. Bandeira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Labrousse heeft problemen om de bal te vangen. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tobí geeft de bal voor. Casagrande kopt de bal weg. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 2:0

23e minuut.
Jyrkiäinen heeft problemen om de bal te vangen. Carreño onderschept slim de pass. Carreño passt de bal met de wreef. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Tobí rent richting de bal. Tobí probeert naar een medespeler te passen. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira haalt uit met een fantastische trap. Serathi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 3:0

27e minuut.
Trică is nu in balbezit. Trică geeft een hoge lob. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí schiet op doel. Serathi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ciechacki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechacki passt de bal in één keer door. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira haalt uit met een fantastische trap. Serathi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 4:0

35e minuut.
Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz heeft problemen om de bal te vangen. Łopatowicz passt de bal zonder na te denken. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande schiet op doel. Serathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Brandts rent richting de bal. Cok rent richting de bal. Ciechacki is nu in balbezit. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ertemir geeft de bal voor. Di Zenso kopt de bal weg. Tobí geeft een hoge lob. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap. Serathi bokst de bal weg.

45e minuut.
Canabrava verovert de bal door een tackle van achteren. Canabrava geeft een hoge lob. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Casagrande krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Demare komt het veld opgelopen. Zeba komt het veld opgelopen. Łopatowicz met een snelle inworp. Carreño rent richting de bal. Carreño met een sublieme pass. Casagrande rent richting de bal. Casagrande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 35%, pirata 65%.
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 5:0

47e minuut.
Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí geeft een lange en hoge pass. Belczyk rent richting de bal. Casagrande verovert de bal door een tackle van achteren. Casagrande draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Carreño is nu in balbezit. Carreño geeft de bal voor. Delvas met een sublieme pass. Bandeira rent richting de bal. Bandeira haalt uit met een fantastische trap. Serathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Doeltrap. Wolik komt het veld opgelopen. Rašić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Inworp. Rašić met de inworp. Carreño probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz schiet op doel. Serathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Casagrande rent richting de bal. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 6:0

56e minuut.
Trică speelt de bal door. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik rent richting de bal. Wolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 6:1

63e minuut.
Tobí passt de bal zonder na te denken. Carreño speelt de bal door. Klungelig pakt Casagrande de bal. Casagrande schiet op doel. Serathi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 7:1

65e minuut.
Rašić verovert de bal door een tackle van achteren. Rašić met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łopatowicz zal de hoekschop nemen. Casagrande springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Carreño met een sublieme pass. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz speelt de bal door. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 8:1

80e minuut.
Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz passt de bal zonder na te denken. Casagrande rent richting de bal. Casagrande schiet op doel. Serathi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Labrousse geeft een hoge lob. Trică kopt de bal weg. Bandeira rent richting de bal. Bandeira haalt uit met een fantastische trap. Serathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 9:1

87e minuut.
Carreño passt de bal in één keer door. Modigh geeft een lange en hoge pass. Tobí probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 48%, pirata 52%.
Club Oriental Futbol y Amistad - pirata 9:1