Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carnaval Los Comunas
contravolantes Tactiek ajuste lateral
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten excellent
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Piskun geeft de bal voor. Inworp. de Heusch met een snelle inworp. Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem haalt uit met een fantastische trap. Rakočević bokst de bal weg.

6e minuut.
Montana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dylewski de bal. Fossale rent richting de bal. Dylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Montana is nu in balbezit. Fossale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fossale krijgt een gele kaart. Montana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Montana kan niet meer verder spelen. Godoy komt het veld opgelopen. Dodrescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Los Comunas 1:0

20e minuut.
Brzydkowski probeert naar een medespeler te passen. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Godoy rent richting de bal. Godoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Noriega geeft de bal voor. Inworp. de Heusch met de inworp. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Coelho probeert naar een medespeler te passen. Rochetti rent richting de bal. Bernardo rent richting de bal. Rochetti verovert de bal door een tackle van achteren. Rochetti schiet op doel. Rakočević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Borović probeert naar een medespeler te passen. Arventi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rochetti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Ferrugem kopt de bal weg. de Heusch rent richting de bal. de Heusch passt de bal zonder na te denken. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Piskun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Heusch neemt de hoekschop. Ferrugem krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Heusch met een snelle inworp. Borović rent richting de bal. Borović geeft de bal voor. Ferrugem maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnaval 60%, Los Comunas 40%.
Carnaval - Los Comunas 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tărăşilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Brzydkowski is nu in balbezit. Brzydkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tărăşilă passt de bal met de wreef. Dylewski is nu in balbezit. Vital verovert de bal door een tackle van achteren. Dodrescu onderschept slim de pass. Dodrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Rampellotto probeert naar een medespeler te passen. Coelho is nu in balbezit. Arventi rent richting de bal. Coelho onderschept slim de pass. Coelho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
de Heusch geeft een hoge lob. Ferrugem is nu in balbezit. Piskun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piskun krijgt een gele kaart.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rampellotto met een snelle inworp. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho geeft een hoge lob. Piskun onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Heusch neemt de hoekschop. Ferrugem krijgt zijn hoofd ertegen. Rakočević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carnaval - Los Comunas 1:1

85e minuut.
Vital onderschept slim de pass. Vidal rent richting de bal. Godoy begaat een overtreding. Godoy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnaval 47%, Los Comunas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carnaval - Los Comunas 1:1