Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
666 All Stars udizero
343 adaptado Tactiek peido alemão
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 25.7
very good Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Bielski speelt de bal door. Trọng Trí rent richting de bal. Bielski rent richting de bal. Bielski passt de bal in één keer door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vandendriessche verovert de bal door een tackle van achteren. Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Tzelepis rent richting de bal. Tzelepis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - udizero 1:0

16e minuut.
Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Tzelepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzelepis speelt de bal door. Daar is Hoàng Quốc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Quốc schiet op doel. Aleixo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - udizero 2:0

18e minuut.
Varga rent richting de bal. Pescoço onderschept slim de pass. Hoàng Quốc verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Quốc draait met de bal, schiet en ... Aleixo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - udizero 3:0

19e minuut.
Corbu passt de bal in één keer door. Bielski rent richting de bal. Bielski met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Trọng Trí verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Trí probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - udizero 4:0

26e minuut.
Chodkiewicz geeft een lange en hoge pass. Tzelepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu met een sublieme pass. Daar is Hoàng Quốc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Quốc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bragança rent richting de bal. Tzelepis onderschept slim de pass. Tzelepis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vale heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quốc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - udizero 5:0

40e minuut.
Chodkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santiago met een snelle inworp. Coutinho is nu in balbezit. Coutinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

41e minuut.
Trọng Trí verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Trí geeft een lange en hoge pass. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Quốc is nu in balbezit. Hoàng Quốc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 666 All Stars 44%, udizero 56%.
666 All Stars - udizero 5:0

50e minuut.
Doeltrap. Ballek met een harde bal richting middenveld. Bielski kopt de bal weg. Hoàng Quốc is nu in balbezit. Hoàng Quốc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tzelepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzelepis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - udizero 6:0

52e minuut.
Tzelepis is nu in balbezit. Corbu is nu in balbezit. Corbu met een sublieme pass. Hoàng Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quốc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Tzelepis is nu in balbezit. Tzelepis passt de bal met de wreef. Corbu heeft problemen om de bal te vangen. Corbu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Trọng Trí is nu in balbezit. Trọng Trí geeft een lange en hoge pass. Hoàng Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quốc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - udizero 7:0

63e minuut.
Inworp. Trọng Trí met een snelle inworp. Bielski probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Quốc rent richting de bal. Hoàng Quốc schiet op doel. Aleixo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Corbu geeft de bal voor. Hoàng Quốc kopt de bal weg. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Aleixo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - udizero 8:0

69e minuut.
Trọng Trí met een snelle inworp. Bielski speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Aleixo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - udizero 9:0

72e minuut.
Hoàng Quốc is nu in balbezit. Hoàng Quốc passt de bal in één keer door. Tzelepis rent richting de bal. Tzelepis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - udizero 10:0

74e minuut.
Corbu passt de bal zonder na te denken. Alfaro rent richting de bal. Alfaro met een sublieme pass. Hoàng Quốc rent richting de bal. Hoàng Quốc schiet op doel. Aleixo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bielski met een snelle inworp. Varga geeft een lange en hoge pass. Saiki heeft problemen om de bal te vangen. Tzelepis is nu in balbezit. Tzelepis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vandendriessche geeft een hoge lob. Inworp. Bielski met een snelle inworp. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Aleixo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bragança rent richting de bal. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal in één keer door. Hoàng Quốc is nu in balbezit. Hoàng Quốc draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 666 All Stars 38%, udizero 62%.
666 All Stars - udizero 10:0