Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galactico Kalksteen fc
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ntsoane is nu in balbezit. Manyathi verovert de bal door een tackle van achteren. Manyathi geeft de bal voor. Mogatla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ntuli probeert naar een medespeler te passen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi passt de bal met de wreef. Mabotsa rent richting de bal. Mabotsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Cupido met de inworp. Profs rent richting de bal. Schumana onderschept slim de pass. Schumana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bianchi geeft een lange en hoge pass. Nyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Deane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deane krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Howell speelt de bal door. Manyathi rent richting de bal. Manyathi passt de bal zonder na te denken. Schumana rent richting de bal. Schumana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mogatla rent richting de bal. Mogatla schiet op doel. Smith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galactico - Kalksteen fc 0:1

21e minuut.
Ntuli speelt de bal door. Tlale bereikt de bal nog maar net als eerste. Deane verovert de bal door een tackle van achteren. Deane draait met de bal, schiet en ... Seakamela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galactico - Kalksteen fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galactico 52%, Kalksteen fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galactico - Kalksteen fc 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muchlechwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ntsoane de bal. Schumana rent richting de bal. Schumana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Howell passt de bal met de wreef. Mabotsa is nu in balbezit. Mabotsa passt de bal met de wreef. Deane is nu in balbezit. Deane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mabotsa verovert de bal door een tackle van achteren. Mabotsa passt de bal zonder na te denken. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Seakamela probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Tlale de bal. Mabotsa rent richting de bal. Mabotsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galactico - Kalksteen fc 2:1

82e minuut.
Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntsoane onderschept slim de pass. Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange geeft een lange en hoge pass. Deane kopt de bal weg. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galactico 45%, Kalksteen fc 55%.
Galactico - Kalksteen fc 2:1