Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic World diepsloot care fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gqosha rent richting de bal. Motlhajwa is nu in balbezit. Motlhajwa passt de bal in één keer door. Kgomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kgomane haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez geeft een hoge lob. Winstanley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic World - diepsloot care fc 0:1

32e minuut.
Kondowe met een sublieme pass. Gama geeft een lange en hoge pass. Winstanley kopt de bal weg. Solomons bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Fernandez de bal. Winstanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez is nu in balbezit. Winstanley verovert de bal door een tackle van achteren. Winstanley probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic World 49%, diepsloot care fc 51%.
Magic World - diepsloot care fc 0:1

47e minuut.
Doeltrap. Portgieter met een harde bal richting middenveld. Winstanley kopt de bal weg. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Williams draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magic World - diepsloot care fc 1:1

48e minuut.
Daar is Skosana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal zonder na te denken. Solomons bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic World - diepsloot care fc 2:1

54e minuut.
Klungelig pakt Fernandez de bal. Khanyile rent richting de bal. Khanyile passt de bal in één keer door. Kgomane rent richting de bal. Kgomane draait met de bal, schiet en ... Paal! Le Grange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magic World - diepsloot care fc 2:2

70e minuut.
Radford passt de bal in één keer door. Williams rent richting de bal. Williams passt de bal met de wreef. Solomons is nu in balbezit. Solomons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Biemba rent richting de bal. Naponyane onderschept slim de pass. Naponyane met een sublieme pass. Solomons is nu in balbezit. Solomons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic World 55%, diepsloot care fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic World - diepsloot care fc 2:2