Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Cosmos C.F Ikenna`s
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Peach haalt uit met een fantastische trap. Mathombo probeert de bal aan de voet te houden. Heymans kopt de bal weg. Radford is nu in balbezit. Radford haalt uit met een fantastische trap. Freeguard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radford rent richting de bal. Radford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Cosmos - C.F Ikenna`s 0:1

11e minuut.
Nagoli met een sublieme pass. Tshisikhawe rent richting de bal. Tshisikhawe met een sublieme pass. Nagoli rent richting de bal. Nagoli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mparutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mparutsa geeft een hoge lob. Radford kopt de bal weg. Peach rent richting de bal. Peach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fish geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heymans is nu in balbezit. Heymans geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Cosmos 58%, C.F Ikenna`s 42%.
Happy Cosmos - C.F Ikenna`s 0:1

57e minuut.
Mathombo is nu in balbezit. Mathombo geeft de bal voor. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane haalt uit met een fantastische trap. D`Avray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Happy Cosmos - C.F Ikenna`s 1:1

59e minuut.
Mparutsa controleert de bal met de borst. Nagoli rent richting de bal. Nagoli passt de bal in één keer door. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Lehoko de bal. Phogojane rent richting de bal. Lehoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehoko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Otiti de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Peach rent richting de bal. Peach passt de bal zonder na te denken. Mofokeng rent richting de bal. Heymans is nu in balbezit. Heymans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Cosmos 51%, C.F Ikenna`s 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Happy Cosmos - C.F Ikenna`s 1:1