Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalahari panthers Real stars fc
Attack Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Chivuta onderschept slim de pass. Chivuta geeft de bal voor. Daar is Katza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christensen is nu in balbezit. Christensen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Langa de bal. Christensen rent richting de bal. Christensen haalt uit met een fantastische trap. Daar is Katza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalahari panthers - Real stars fc 1:0

27e minuut.
Mbele is nu in balbezit. Notoane onderschept slim de pass. Notoane passt de bal met de wreef. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Notoane geeft een lange en hoge pass. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu speelt de bal door. Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vries geeft een hoge lob. Langa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Christensen rent richting de bal. Christensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalahari panthers - Real stars fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalahari panthers 63%, Real stars fc 37%.
Kalahari panthers - Real stars fc 2:0

47e minuut.
Vries geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scott met een snelle inworp. Masenia geeft een hoge lob. Khasu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalahari panthers - Real stars fc 2:1

53e minuut.
Mophaleng onderschept slim de pass. Mophaleng met een sublieme pass. Katza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs draait met de bal, schiet en ... Moshikaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Gumede geeft een hoge lob. Inworp. Ngake zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Notoane is nu in balbezit. Notoane geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Scott met een sublieme pass. Notoane heeft problemen om de bal te vangen. Notoane probeert naar een medespeler te passen. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mbele probeert naar een medespeler te passen. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries passt de bal met de wreef. Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Donnelly is nu in balbezit. Chivuta begaat een overtreding. Donnelly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donnelly zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalahari panthers - Real stars fc 2:2

86e minuut.
Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Notoane rent richting de bal. Khasu rent richting de bal. Khasu draait met de bal, schiet en ... Shumana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalahari panthers - Real stars fc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalahari panthers 70%, Real stars fc 30%.
Kalahari panthers - Real stars fc 2:3