Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lets herbalife Fk Hookah
Normal Tactiek Wing?
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 48.6
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Jegeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas onderschept slim de pass. Orantas met een sublieme pass. Misis is nu in balbezit. Misis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ligorio geeft een lange en hoge pass. Misis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas schiet op doel. Podlužskis probeert de bal aan de voet te houden. Perenčević rent richting de bal. Perenčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Perenčević met een sublieme pass. Ligorio speelt de bal door. Jegeris probeert de bal met de borst te controleren. Misis is nu in balbezit. Misis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Podlužskis geeft de bal voor. Inworp. Ligorio met de inworp. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turbatu zal de hoekschop nemen. Daar is Orantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:1

16e minuut.
Šlapelis probeert naar een medespeler te passen. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegeris is nu in balbezit. Misis onderschept slim de pass. Misis schiet op doel. Šlevinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:2

18e minuut.
Mermigas is nu in balbezit. Mermigas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Misis de bal. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:3

19e minuut.
Misis probeert naar een medespeler te passen. Vašetkovas speelt de bal door. Perenčević speelt de bal door. Klungelig pakt Orantas de bal. Orantas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Perenčević passt de bal in één keer door. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio geeft de bal voor. Orantas rent richting de bal. Orantas draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Perenčević is nu in balbezit. Perenčević passt de bal zonder na te denken. Orantas rent richting de bal. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:4

28e minuut.
Perenčević rent richting de bal. Perenčević passt de bal in één keer door. Misis is nu in balbezit. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Čučkov passt de bal in één keer door. Misis rent richting de bal. Misis met een sublieme pass. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Perenčević rent richting de bal. Perenčević probeert naar een medespeler te passen. Podlužskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas onderschept slim de pass. Orantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:5

39e minuut.
Žeimantas rent richting de bal. Ligorio verovert de bal door een tackle van achteren. Ligorio probeert naar een medespeler te passen. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Perenčević rent richting de bal. Perenčević passt de bal zonder na te denken. Ligorio speelt de bal door. Orantas rent richting de bal. Orantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:6

42e minuut.
Orantas kan de bal niet met de borst controleren. Sukonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mermigas rent richting de bal. Orantas onderschept slim de pass. Orantas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Misis rent richting de bal. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlapelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis rent richting de bal. Misis haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lets herbalife 74%, Fk Hookah 26%.
Lets herbalife - Fk Hookah 0:6

50e minuut.
Doeltrap. Šlevinskas met een harde bal richting middenveld. Perenčević geeft de bal voor. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Perenčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Perenčević passt de bal in één keer door. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio geeft een hoge lob. Orantas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Misis is nu in balbezit. Misis draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Perenčević heeft problemen om de bal te vangen. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio probeert naar een medespeler te passen. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Žeimantas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gruodis komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Šlevinskas met een harde bal richting middenveld. Perenčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Perenčević geeft een lange en hoge pass. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Orantas de bal. Orantas passt de bal zonder na te denken. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:7

62e minuut.
Bičkūnas rent richting de bal. Orantas verovert de bal door een tackle van achteren. Misis is nu in balbezit. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:8

63e minuut.
Klungelig pakt Sukutas de bal. Orantas verovert de bal door een tackle van achteren. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas is nu in balbezit. Orantas draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:9

65e minuut.
Daar is Vašetkovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perenčević probeert naar een medespeler te passen. Turbatu speelt de bal door. Misis is nu in balbezit. Misis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:10

67e minuut.
Šlapelis is nu in balbezit. Šlapelis geeft een hoge lob. Perenčević kopt de bal weg. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel. Šlevinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turbatu neemt de hoekschop. Orantas is nu in balbezit. Orantas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Baltušonis de bal. Perenčević verovert de bal door een tackle van achteren. Perenčević probeert naar een medespeler te passen. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:11

71e minuut.
Baltušonis is nu in balbezit. Baltušonis passt de bal met de wreef. Sukonas is nu in balbezit. Orantas onderschept slim de pass. Orantas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Perenčević kopt de bal weg. Misis is nu in balbezit. Misis passt de bal met de wreef. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Orantas passt de bal in één keer door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu met een sublieme pass. Misis rent richting de bal. Misis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:12

78e minuut.
Ligorio is nu in balbezit. Ligorio passt de bal zonder na te denken. Orantas rent richting de bal. Orantas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Podlužskis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mermigas rent richting de bal. Ligorio verovert de bal door een tackle van achteren. Ligorio geeft de bal voor. Misis maakt een snoekduik en kopt de bal. Jegeris probeert de bal aan de voet te houden. Šlevinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šlevinskas met een sublieme pass. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu passt de bal zonder na te denken. Misis rent richting de bal. Misis draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Perenčević probeert naar een medespeler te passen. Misis rent richting de bal. Misis passt de bal zonder na te denken. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel. Šlevinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:13

87e minuut.
Turbatu passt de bal met de wreef. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orantas de bal. Orantas draait met de bal, schiet en ... Šlevinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lets herbalife - Fk Hookah 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lets herbalife 82%, Fk Hookah 18%.
Lets herbalife - Fk Hookah 0:14