Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Žalgiris * Fc Superteam *
KriRo Tactiek 55mod
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 43.3
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Anzelis speelt de bal door. Klungelig pakt Mazurkiewicz de bal. Lukašonokas is nu in balbezit. Valskis is nu in balbezit. Valskis haalt uit met een fantastische trap. Zadwórny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Peja geeft een lange en hoge pass. Šivickas verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delininkaitis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vošteris springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Delininkaitis geeft een lange en hoge pass. Skrebauskas kopt de bal weg. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sindzikevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindzikevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Valskis kopt de bal weg. Lukašonokas rent richting de bal. Čibirauskas begaat een overtreding. Lukašonokas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lukašonokas kan niet meer verder spelen. Tamušauskas komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Peja passt de bal zonder na te denken. Sindzikevičius rent richting de bal. Šivickas speelt de bal door. Sindzikevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindzikevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vošteris kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Šivickas de bal onder controle te krijgen. Sindzikevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindzikevičius haalt uit met een fantastische trap. Rubašius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hristodorescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 35%, * Fc Superteam * 65%.
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 1:0

77e minuut.
Sindzikevičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Šivickas de bal. Hristodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap. Rubašius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 2:0

87e minuut.
Gužas geeft de bal voor. Sindzikevičius kopt de bal weg. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 37%, * Fc Superteam * 63%.
Fc Žalgiris - * Fc Superteam * 3:0