Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Didieji Latrai FC Kariai
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Liebas geeft een hoge lob. Vizgintas geeft de bal voor. Plechanovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurijonas verovert de bal door een tackle van achteren. Jurijonas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Didieji Latrai - FC Kariai 1:0

11e minuut.
Valsiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurjonis verovert de bal door een tackle van achteren. Jurjonis geeft een hoge lob. Postonogovas controleert de bal met de borst. Postonogovas schiet op doel. De bal raakt de paal. Potalujis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Liorincas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vercinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercinskis passt de bal met de wreef. Vizgintas geeft de bal voor. Jurijonas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Didieji Latrai 57%, FC Kariai 43%.
Didieji Latrai - FC Kariai 1:0

53e minuut.
Liorincas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vercinskis geeft een lange en hoge pass. Zapereckas kopt de bal weg. Jurijonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurijonas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Deglius rent richting de bal. Vercinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Vercinskis passt de bal zonder na te denken. Jurijonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurijonas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Didieji Latrai - FC Kariai 2:0

72e minuut.
Šlamašauskas trapt de bal weg van het doel. Postonogovas kan de bal niet met de borst controleren. Vasilavičius begaat een overtreding. Postonogovas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Postonogovas kan niet meer verder spelen. Laucys komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vercinskis rent richting de bal. Vercinskis schiet op doel. Klungelig pakt Simanauskis de bal. Vercinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercinskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Didieji Latrai 43%, FC Kariai 57%.
Didieji Latrai - FC Kariai 2:0