Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Šanciai Šiaurės Meistrai
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Uliackas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damošius verovert de bal door een tackle van achteren. Damošius passt de bal met de wreef. Jakiūnas is nu in balbezit. Jakiūnas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Damošius passt de bal zonder na te denken. Daar is Jakiūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uliackas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiūnas onderschept slim de pass. Jakiūnas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Varšnickis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stiopinas met de inworp. Tuškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuškevičius geeft de bal voor. Blazarėnas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šanciai - Šiaurės Meistrai 0:1

38e minuut.
Lunkevičius geeft de bal voor. Inworp. Grinkas met de inworp. Damošius is nu in balbezit. Damošius geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šanciai 33%, Šiaurės Meistrai 67%.
FK Šanciai - Šiaurės Meistrai 0:1

57e minuut.
Žuras passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Damošius de bal. Damošius passt de bal zonder na te denken. Jakiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiūnas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Uliackas passt de bal met de wreef. Kostigovas rent richting de bal. Ridulas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostigovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kostigovas met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mažonavičius met een sublieme pass. Damošius rent richting de bal. Damošius speelt de bal door. Jakiūnas is nu in balbezit. Jakiūnas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Šanciai - Šiaurės Meistrai 1:1

76e minuut.
Doeltrap. Blazarėnas met een harde bal richting middenveld. Ancukevičius met een sublieme pass. Tuškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuškevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Uliackas is nu in balbezit. Jakiūnas onderschept slim de pass. Kanteikis is nu in balbezit. Jakiūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Jakiūnas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Batutis is nu in balbezit. Tuškevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mažonavičius rent richting de bal. Tuškevičius rent richting de bal. Tuškevičius draait met de bal, schiet en ... Blazarėnas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šanciai - Šiaurės Meistrai 1:2

88e minuut.
Tuškevičius is nu in balbezit. Jakiūnas is nu in balbezit. Tuškevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakiūnas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jakiūnas kan niet meer verder spelen. Turevičius komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Batutis met een sublieme pass. Uliackas is nu in balbezit. Žuras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žuras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šanciai 52%, Šiaurės Meistrai 48%.
FK Šanciai - Šiaurės Meistrai 1:2